-

http://www.nattstad.se/JuliaAmb - här finner ni mig till vardags.

Denna bloggen kommer hållas nere ett tag pågrund av söndrig kamera. Men när jag får tillbaka den så kommer jag bubbla av ny kreativitet. Men just nu bli det mest snabba dagliga uppdateringar utan fina bilder och fina texter. Just me. You'll survive.


Om du blir kallad idiot tillräckligt många gånger, så tror du tillslut att du är en.



Allt händer på en och samma gång just nu. På både gott och ont. Vet inte riktigt vart jag är påväg längre.

One does not simply fuck a short guy a million times and then fall in love with him.



Just fixat sigges blogg, http://sigridforsberg.blogg.se/! Snart kommer väl alla hennes söta dagliga inlägg trilla in. Hon uppdaterar oftare än mig och hennes blogg är mer tjejig än vad min någonsin har varit. Min syster är mig inte lik, men kolla gärna!

Visst finns det dagar då jag kan vara snäll. Och låtsas som förut.



Såhär mysigt har jag det just nu. Plus att en liten Sigrid ligger och snusar på min axel. Nu ska jag fixa snorungens bloggdesign. Kan länka den senare. Puss.

A burned child will always return to the fire.






Bilder från Lerums Gymnasiums student i fredags. Haffade Camillas mössa lite på bilden ovan. Om mindre än 1 år är det min tur. Längtar sönder!

Tattoo.



Bilderna är tagna från google.

Om drygt 4 månader fyller jag 18. Jag tänker möjlighet till jobb, krogenbesök och sist men inte minst, pengar till min första gadd! Tänker självklart slå på stort första gången bara för att. Och jag tänker mig något i denna stilen. Älskar old school designen och jag funderar starkt på att på en enda sittning göra en riktigt snygg ros sleeve. Helt galet jävla taggad!


RSS 2.0