I GONNA MAKE THIS NEW YEAR MINE.

Bilder från i fredags tills idag. I fredags så var jag och mellandags shoppade och åt thaimat med min goa Matilda! Sen på kvällen så sov jag hos Emelie och vi åt massa godis, tittade film med Hannah och dessutom kom Rasmus och Nordi förbi en stund. Dagen efter det så blev det först födelsedagsmiddag för Mirjam på Hardrock Café med tjejerna. Mysigt som fan! Sen tog jag bussen mot olofstorp, och så sov jag, Emelie och Hannah över i deras morbrors hus som ligger ganska nära deras. Vi kollade precis som dagen innan på bra filmer, pratade och åt godis. Dagen efter det så åkte vi till allum en sväng. Fick hem dom sista små sakerna inför nyår, örhängen t.ex. Hjälpte även till lite på jobbet   nu tidigare under kvällen och fick passat på att sola en stund. Härligt!  Resten av kvällen så har jag bara spelat sims 2 (haha).. Men nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon bitti innan allt som händer under den resterande dagen. ååååh, supertaggad för ett nytt år med nya chanser och utmaningar! Tänk bara, jag tar stundenten. Flaket, balen, stundentfest, resa, klänningar och champagne! Kommer kunna jobba mycket mer nu med, jag ska komma i form dessutom. Bli så jävla snygg! Ska ha så sjukt kul med mina bästa vänner. Detta ska bli mitt år!

Sjukling

Hej! Jag blev hastigt sjuk på annandagen så pappa fick komma och hämta mig i Olofstorp. Jag fick (precis som resten av min familj) vinterkräksjuka.. Underbart. Så har legat i soffan även hela denna dagen. Och känner mig faktiskt bättre. Så imorgon så ska jag tidigt in till stan med matilda för att i panik hitta en nyårsklänning. Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!


Everybody needs somebody.

So if you want to love me,
Then darlin' don't refrain.
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain.


Varför ska det vara så svårt att erkänna att man faktiskt behöver någon. På riktigt. Alla behöver någon. Alla vill känna sig älskade. Om jag hade hittat någon jag kunde älska av hela mitt hjärta, som jag verkligen inte kunde vara utan. Så skulle jag visa dagligen hur viktig han var för mig. Jag behöver någon. Och jag har i allt för lång tid gått runt och hoppats på något som inte kommer hända. Men jag kan inte sitta ner och vänta längre. I will be loved. Ett stort lol på denna seriösa text men jag menar det verkligen. Hur as löjligt det än låter. Jag är kanske inte redo för att släppa in nån i mitt liv än, men när den dagen kommer. Då blir det helhjärtat. Inga jävla varannan helgfasoner eller att han inte kan bestämma sig. Ett riktigt förhållande. Längtar tills den dagen. Är så trött på att vara ensam. Ärligt talat. 

Merry Christmas.

Julafton. Inte riktigt i stämning, men jag känner sällan jul stämning då jag inte riktigt gillar själva julen. Jag blir sentimental av all lugn musik och mysfaktorn som inbjuder till tankar av människor man saknar i sitt liv. Så hemsk är jag. Men det blev en bra dag hos min bror i alla fall. Och innan dess så hälsade vi på hos farmor. Fick lite fina julklappar också, allt är inte med på bild. Men det var väl typ det här, och dessutom en total renovering på mitt rum och lite utgifter som mamma kommer betala framöver. Önskade ju mig egentligen bara pengar och den här docknings stationen. Så resten var väl mest en bonus lixom. Inte lika mycket julklappar som när man var liten kanske. Och det känns lite konstigt när man vet att systrarna är helt bergsäkra på vad dom önskar sig. Och jag kommer som vanligt alltid på det efteråt. Haha, men det blir mer framåt nyår :) God jul!

Filmtips-


Love bites, but so do I.

Dagen före julafton och det är fullständig snöstorm där ute. Vägrar att gå ut. Imorgon så blir det samma visa som varje år. Gå upp och öppna alla paket tidigt på morgonen, sen fixa i ordning sig. Sen ska vi en snabbis hem till farmor tror jag. Sen vidare till utby där min bror och hans familj bor. Vi skulle egentligen hem till min andra bror som bor med sin familj på orust. Men tror inte det blir så för all jävla snö lixom. Som vanligt blir det väl massa mat (som jag egentligen inte ens är speciellt sugen på?) och kalle anka. Sen fram mot kvällen ska jag väl bara vara hemma med familjen precis som idag. 

Fika, middag & utgång.

Awesome helg so far. Snaaart jul!

Han sa "Du får göra vad du vill med mig". Men jag fattade aldrig vad det betydde.

 
Nu ska jag kolla Sweet home Alabama (nån film fråga inte) sen sova. Idag har jag varit på skolans julavslut, sen tränat med A och sen våldgästat Camillas rum resten av kvällen. Hehe. Ful mobilblogg förövrigt. Men orkar inte bry mig.

I've been out on that open road.

"I was in the winter of my life, and the men I met along the road were my only summer.
At night I fell asleep with visions of myself, dancing and laughing and crying with them.
Three years down the line of being on an endless world tour, and my memories of them were the only
things that sustained me, and my only real happy times. I was a singer - not a very popular one,
I once had a dream of becoming a beautiful poet, but upon an unfortunate series of events some of those dreams dashed and divided like a million stars in the night sky that I wished on over and over again, sparkling and broken. But I didn't really mind because I knew that it takes getting everything you ever wanted,
and then losing it to know what true freedom is.
When the people I used to know found out what I had been doing, how I'd been living, they asked me why
- but there's no use in talking to people who have home.
They have no idea what it's like to seek safety in other people - for home to be wherever you lay your head.
I was always an unusual girl.
My mother told me I had a chameleon soul, no moral compass pointing due north, no fixed personality;
just an inner indecisiveness that was as wide and as wavering as the ocean. 
And if I said I didn't plan for it to turn out this way I'd be lying...
Because I was born to be the other woman.
I belonged to no one, who belonged to everyone.
Who had nothing, who wanted everything, with a fire for every experience and an obsession
for freedom that terrified me to the point that I couldn't even talk about it, and pushed me to a
nomadic point of madness that both dazzled and dizzied me."
- Lana Del Rey

Just nu

Nu har jag sovit i en halvtimme. Ska snart iväg till gymmet/jobbet för träning. Lagade förövrigt världens bästa middag för en stund sen till mig själv med ägg, grönsaker och soljafärs. Nu ska jag byta om. Puss!


I just wanna hold you.

Måndag. Idag har jag tränat med gamla vänner, klätt granen med familjen (den blev iiiinte så snygg) men i alla fall. Imorgon blir det att vara barnvakt till syrran på eftermiddagen och sen på kvällen blir det body and mind (gruppträning) med tjejerna igen på kvällen.

Kvällshumor.

Killen är ett geni, finner inga ord.

CAT

Old pic of citrus.

Life's a piece of shit, when you look at it.

Har inte orkat skriva under helgen. Ber om ursäkt för det. Men just nu mår jag inte riktigt som en prins. Jag vet inte varför jag känner som jag gör. Men igår var verkligen den absolut jobbigaste dagen på länge, känslomässigt. Fick bita mig i läppen på tåget för att inte börja gråta. Helst av allt så ville jag bara krypa ner i min säng och bara försvinna. Men jag var hos Erika på julmiddag och julklappsbyte och det var mysigt trots mitt humör. Sen sov jag hos Emelie. Somnade som ett barm i hennes säng inatt, och idag käkade jag thaimat med hennes familj för att sen åka hem och bara ta det lungt.
 
Jag tänker inte gå in för mycket på detaljer, men i fredagsnatt när jag var hemma hos en vän. Redigt full efter en del vin, så brast något i mig. Jag vet fortfarande inte vad som utlöste det. Men jag fick i alla fall en ångestattack. Jag har fått det förut när jag varit ensam. Men nu var jag åtminstonde inte själv när det hände. Men som sagt, kände mig känslomässigt svag följande dag och det var verkligen ett bakslag för mig. Allt har gått på räls under den senaste tiden. Men antar att man ibland inte kan hålla för mycket inom sig på en och samma gång. Detta är väl helt enkelt mitt kropps sätt att säga ifrån, både fysiskt och psykiskt. Trodde inte det skulle gå över. Men känner mig redan starkare. Så jag ser det snarare som en nystart nu. Jag vill vidare med mitt liv. Jag känner redan att jag har kommit en bra bit på vägen och jag tänker inte stanna nu. Jag ska vidare till varje pris.

PHOTOS BY VIVIAN MAIER.


Cause all of the stars, they're fading away.

Usch, cambilder.. Osminkade dessutom. Men stuntsamma. Har verkligen haft fullt upp idag! Har först varit i skolan hela dagen. Sen hem för att äta och sen direkt till gymmet. Det gick super bra, och jag känner mig redan starkare efter förra gången. Kanske imorgon igen? Gymmade väldigt länge för att jag träffade några vänner där, sen solade jag. Sen var det hemmåt som gällde. Så nu har jag krypit i min pyjamas och käkat. Dessutom fått gjort en massa läxor till imorgon, 2 redovisningar och ska läsa på ett prov innan jag somnar. Yes. Känner mig allmänt svag nu så behöver verkligen min sömn. Godnatt!
Red Hot Chili Peppers – The Zephyr Song

Buonanotte Martedì.

I brist på fina bilder så säger jag godnatt med denna fula. Ganska tjatig har jag varit med bildserien men har inte lust att lägga ut nån gammal tråkig och för att jag känner att jag måste uppdatera. Får fota lite imorgon. Tänkte bara säga att idag har varit en helt okej dag. först skolan och sen åka in till stan med Vanessa. Jag måste verkligen börja ta det varligt med cashen. Haha, bara en tanke. Nu ska jag kolla om man kan kolla säsong 2 av revenge nånstans på nätet. Sen ska jag skriva ner lite om svenska akademin till en redovisning nu på torsdag. Förövrigt så är jag taggad för skolan imorgon, iiiiiigen aning om varför egentligen haha.

Känslor som jag inte vill, ska kännas.

Otaliga nätters tårar
Utan din vetskap

Oändliga kramper i hjärtat
Fortfarande har du ingen aning

Miljontals tankar, önskningar och ursäkter
Från mig 
Till dig

Fast att du inte har en aning
För jag har inte sagt något
Till dig om dig.
 
Kommer på mig själv
Med att önska dig från jordens yta
Flera gånger om dagen
Som om det skulle bli annorlunda då

Som om det skulle kännas bättre
Försöker desperat
Att försvara mig själv
Genom att inte erkänna

Att min önskan är felriktad
Och att det egentligen är här
Som jag vill ha dig.
 
Allting är så mörkt.
Och jag ser ingenting som jag borde se längre
Förutom dig.

NEW YEARS EVE DRESSES

Kollar runt lite på nätet efter något att ha på mig på Nyår. Vet redan vad jag ska ha på jul, men det känns verkligen som att det börjar dra ihop sig nu alltså! Måste börja köpa julklappar och massa, samtidigt som man själv ska lägga pengar på kläder till sig själv och dylikt. Liiite ångest.
1+2+3 -Modegallerian.se/ 
4 - Bubbleroom.se/ 5+6 - Nelly.com/ 
 

I COULD OFFER YOU A WARM EMBRACE.

En sjuklings frukost. Där finns självklart jordnötsmör som kan vara ett nytt daligt behov för min del. Dessutom hemma gjord Chailatté, yoghurt och juice. Så gott! Idag har jag inte orkat göra något direkt. Vaknade med en blixtrande huvudvärk. Konstigt egentligen eftersom jag sov längre en vanligt? Tror det kan bero på kylan och att jag dricker för lite vatten. Har dessutom väldigt ont i halsen. Men imorgon ska jag till skolan. Jag måste. Har sån ångest för att dom kanske drar in mitt studiebidrag. Har på tok för mycket frånvaro och det vet jag. Jag missar den enda lektionen vi har på fredag dessutom också eftersom jag ska jobba. Men från och med nästa vecka så ska jag infinna mig i skolan var och varenda jävla minut som går! Så får det bli. Nu ska jag städa!

SPARKLEHORSE.

So you think you can tell, heaven from hell. Blue skies from pain.
Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil?
Do you think you can tell?
And did they get you to trade your heroes for ghosts? Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change?
And did you exchange a walk on part in the war, for a lead role in a cage?
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl.
Year after year. Running over the same old ground. 
What have we found? The same old fears. 
I wish you were here.

Tillfällig design.

Snart tillbaka igen, en del ändringar kommer att tillkomma. 

RSS 2.0