He loves me with every beat of his cocaine heart.

 
Blue jeans, White shirt. Walked into the room you know you made my eyes burn.
It was like James Dean, for sure. You so fresh to death & sick as ca-cancer.
You were sorta hip hop, I grew up on punk rock. But you fit me better than my favorite sweater,
and I know that love is mean, and love hurts. But I still remember that day we met in December.

I will love you till the end of time. I would wait a million years.
Promise you'll remember that you're mine. Baby can you see through the tears?
Love you more than those bitches before.
Say you'll remember, oh baby, say you'll remember.
I will love you till the end of time.
 
Lana Del Rey – Blue Jeans

You have to go and be crazy.

"Brusar det? Nejdå. Jag ser bara lite dåligt."

Mynningsladdaren/

Från konstutställningen inne i Röda Stens konsthallar idag. 
'Mynningsladdaren'' kallas det pågående temat. Riktigt balla saker enligt mig.
Älskar graffitin.

But in the dark I had no name.

Alina Devecerski – De e dark nu - Slagmsmålsklubben Remix

I got a crush on a pretty pistol.

Well hi. Here comes the master of att fula sig. Men det är väl ingen nyhet att jag brukar göra det. I cam dessutom, kan ingen stoppa mig?! Har just ätit upp en hel sådan här rackare själv. Delicious. Så jävla god. Ah, har lite extra energi nu efter jobbet så funderar på att skriva ytterligare en uppsats precis som igår. Hajråå.

För jag tänker aldrig dö, nej.

Jävlar vad jag har saknat den här mannen alltså. Sjukt bra comeback. Just love it. Och med lite tur så kan detta bli låten min klass springer ut till i sommar. ÅÅH ♥

Lithium

Ligger och tar det lungt med ett glas vin och lite nötter. Idag har varit i skolan för en enda sketen lektion som inte ens blev av. Så sur blir jag. Och dessutom har dom knyckt mitt studiebidrag nu, csn alltså. Så lever på min lön. Får se om det blir någon resa i sommar. I alla fall inte i början av sommaren i alla fall. Tror inte det i alla fall. Suck. Well well. Fattiga studenter får leva smart. Har en del ämnen jag vill klara innan studenten med. Bara att kämpa på. Dags att vakna. Idag var jag och fotade lite med bästis. Tror en del av dom bilderna jag tog på henne blev bra, men jag hade otur med mina egna idag då mitt objektiv krånglade och jag kände mig allmänt ful. See ya some other day.

Vermillon Pt. 2


Pride only hurts, It never helps.

Här ligger jag och pillar lite med min nya IPhone 5. Lite kaxigt. Idag har jag varit i skolan, sen blev det en helt okej kväll med jobb och träning. Barnen var ganska lugna och jag tränade utan att ha i sönder min mobil för en gång skull, haha. Brände drygt 300 kalorier bara av att springa på löpbandet i sammanlagt 30 min och 10 min på crosstrainern. Testade även lite styrka i mage och axlar. Sen gick jag hem helt slut. Imorgon blir det sovmorgon då jag börjar kl 1. Wehooo.

Hann du ens blinka?

När jag tänker efter så kan jag stanna upp ibland och bara tänker va långsamt tiden går när inget händer. När tiden egentligen går väldigt fort. Varje sekund är en betydelsefull sekund i livet. Och just denna sekunden ger grunden till något som kommer att hända i framtiden. Kanske idag, eller kanske ännu längre fram. Kanske inget stort, men det är alltid något. Det känns som att det inte var så länge sen jag blev myndig. Och snart fyller jag 19 år. Utan att jag ens hann reagera. Och gymnasie tiden är snart förbi. Snart är dom sista 3 åren av skolan någonsin klara. Bara 3 månader tills vi springer ut med vita klänningar och våra mössor. Dom kom ju i slutet av denna veckan. Bara det fick mig att fatta hur fort allt har gått. Nästa vinter är det 5 år sen jag såg hans ansike för första gången. Och denna sommaren så har vi träffats i 4 år. Och jag är fortfarande helt säker på att det är han jag älskar och ingen annan. Oavsett allt vi gått igenom, alla faser och allt som jag trodde skulle leda till slutet. 4 år är ju faktiskt en ganska lång tid. Och jag har lärt mig så vannsinigt mycket om mig själv. Fick reda på idag att en tjej som tidigare gick i min klass ska ha barn. Och hon är ändå bara 1 år äldre än mig. Tänk, föreställ er mig om 1 år med ett barn. Det är inte klokt alltså. Jag är så taggad på framtiden. Så nyfiken på allt som kommer att hända. Alla viktiga beslut och nya människor. Därför har jag bestämt mig att leva för dagen. Bara ta dagen som den kommer med ett leende och njuta. Men samtidigt genomföra allt det där viktiga jag vill få gjort. Ska suggsesivt försöka dra ner på rökningen. Och försöka att bara dricka alkohol dom helger jag inte jobbar. Jag ska försöka att dra ner på allt småätande och godis. Det leder ändå bara till dåliga ting. Åh, vill bli fulländad och nöjd med allt. Och så länge man har viljan så kan man säkert lyckas.

Just a little touch of colour.

Kollar runt lite på nätet efter olika kuvertväskor som skulle passa till balen. Eftersom jag ska ha svart klänning, vara planerat solbränd, ha utsläppt vågit hår i en ganska matt färg. Så har jag funderat på vad man kan göra för att det inte ska kännas så mörkt och platt allting. Så tänkte jag att det kunde vara så sjukt snyggt med en clutch i en lite mer utstickande färg. Taggad.

Oh yes, he was.

Dagarna rullar förbi sen senast. En del har gått min väg och en del har gått åt fan. Det dåliga är att jag struntat i att fotografera och blogga. När det ändå varit ganska fint väder. Fuck. En annan sak är min berg och dal relation som blir svårare att tackla. Det är så annorlunda från dag till dag. Och det gör mig både trött och irriterad. Och lite osäker också faktiskt. Men ärligt talat kan verkligen inte förstå hur en person från ena dagen kan behandla mig som en prinsessa och nästa dag kom in genom dörren som en helt annan person, som om du knappt kände mig. Wellwell. Har däremot beställt min balklänning idag, det blev en maffig svart historia i tyll. Ni får se den så småning om. Dessutom har jag fått min efterlängtade Iphone 5. Så underbart, kan knappt vänta tills simkortet kommer hit (typ imorgon). För övrigt så har jag spendarat min helg med ett flertal goa vänner. Sovit 2 nätter hos s, Varit medbjuden på 2 olika fester och pratat med nya människor när jag tänker efter. Och imorgon är det studiedag så jag ska försöka ta mig in till stan och möta upp Vanessa och byta mina vita jeans. Fan vad jag tjatar.

I have a bad day.

Inget går min väg idag. Lyckades komma iväg till skolan, för att märka att mina bästa bralls går sönder. Sen när jag väl tar mig hem för att sen gå till jobbet så händet det värsta som kan hända om man heter julia. Efter jobbet så skulle jag ta 30 min på löpbandet. Och mobilen som jag lyssnar på musik med faller ur min ficka år glider med löpbandet med en sån kraft att den kracshar in i träningsmaskinen bakom mig. Och där försvann min möjlighet att lyssna på musik när jag åker buss och när jag är hemma på mitt rum, mina kontakter, mina anteckningar, min västtrafik app som jag är helt sjukt beroende av, instagram, facebook, schema appen för skolan. Allt som kan tänkas behövas. Så nu sitter jag här med en rutten gammal sony mobil och hoppas verkligen att det stämmer att mitt 3 abonnemang går ut snart så jag kan få min 4/5:a istället. Mamma skulle kolla det imorgon. Får ta och reklamera mina söndriga brallor imorgon med. Känner bara hur arg jag blir av att skriva detta så ska sluta nu. Har fortfarande samma nummer på den nya mobilen men inga nummer typ. Fuck life.

Förbannad

Är så sjukt besviken. Köpte dessa jeans för kanske 3 veckor sen max. Och dom har redan gått sönder i blixtlåset. Hela dragkedjan har hoppat ur sitt läge. Och det är ju verkligen jätte kul att gå omkring så i skolan en hel dag. Tyckte verkligen om dessa jeansen men dom måste varit i jävligt dålig kvalitet eftersom dom går sönder på ett sånt sätt. Dessutom är jag inte säker på att jag sparat kvittot.. Och orkar verkligen inte gå och köpa ett par till eftersom min plånbok är smal just nu. Får väl försöka laga dom på något sätt men blir bara så irriterad. Dessa kommer ifrån Rut m.fl och ska vara en kopia på typ Dr denim. (Löjligt när dom kostar precis lika mycket typ). Blir så trött.

Late eve smoothie

Har börjat bli riktigt trött på kvällarna, vet inte varför. Hjärnan kanske har börjat slappna av eller något. Jag har varit hos Vanessa idag och blivit bjuden på mysmiddag framför tv:n. Sen fick jag hem mina högtalare också. Har kollat på Top Model sverige och druckit en god smoothie. Och nu ska jag nog bara gå och lägga mig. Älskar verkligen att sova. Så underbart skönt. 

RSS 2.0