Guns N' Roses

KÄRLEK.
Guns N' Roses – Sweet Child O' Mine
Guns N' Roses – You Ain't The First
Guns N' Roses – November Rain
Guns N' Roses – Patience
Guns N' Roses – This I Love
Guns N' Roses – Knockin' On Heaven's Door
Guns N' Roses – Civil War
Guns N' Roses – Paradise City
Guns N' Roses – Yesterdays
Guns N' Roses – Don't Cry (Original)
Guns N' Roses – One In A Million
Guns N' Roses – Live And Let Die
Guns N' Roses – Since I Don't Have You
Guns N' Roses – Welcome To The Jungle
Guns N' Roses – You Can't Put Your Arms Around A Memory
 
- Dom som aldrig har hört något av guns, har aldrig hört bra musik. Kan lyssna på dom i flera timmar och bara bli helt lycklig. Helt hög på livet. Det är synd att så många går runt i tröjor med deras loga på när dom faktiskt egentligen aldrig har hört en endaste låt med dom. Dom vet verkligen inte vad dom missar. Älskar hur dom på något sätt väcker så mycket känslor utan att göra det komplicerat. November rain ska spelas på mitt bröllop den dagen jag gifter mig. Knockin' on heavens door och Live and let die får väl bli på min begravning typ haha. Ska inte överdriva men hur som helst, hade inte klarat mig genom vintern utan att Sweet child o' mine. Den gör mig alltid glad och texten är helt underbar. Har den till och med som ringsignal (haha där gick allt överstyr) Det är verkligen Julia låten No. 1. Funderar på att tattuera in en del av låttexten på mina revben i framtiden. Det skulle vara episkt.

Chasing spring.

Brukar inte vara så "sportigt" kläd. Är inget stort fan av skorna egentligen, tycker dom är balla men skulle nog inte gå ut med dom och ha på mig dom till vardags. Men låna dom några sek, vad gör det om 100 år? Just nu funderar jag på att gå till gymmet men får se hur det blir med det, slutade tidigt idag och känner att jag nästan inte fått ett skit gjort än. Skulle behöva städa mitt rum, möblera runt lite och damsuga, skulle också behöva gymma, plugga, men vill så gärna åka och träffa nån av mina fina idag. Men jag tror jag får stanna hemma istället. Kanske hinner åka en stund till Vanessa sen eller något. Får se.

The hardest part was letting go and not taking part.

 
 
 
 
Dude, måste verkligen komma ut från mörket i min källare och fota i dags ljus. Imorgon blir det skola från kl 9 på morgonen tills någon gång på dagen, sen blir det jobba. Ska se om jag kan klämma in någon liten photshot med, måste ju dock städa. För övrigt har jag en ordentlig ångest när det gäller kosing. (Ett litet lol på ordet kosing) Eftersom jag nu jobbar mindre och därför får mindre lön så måste jag börja tänka på min budjet. Pengarna ska ju räcka för att åka utomlands i sommar då mamma och pappa ska betala en del av resan också. Sen har jag en del uppgifter som ska bli klara. Gjorde en idag och ska försöka få gjort kanske 2 st imorgon. Så går det om man väljer att kolla serier på kvällen istället för att plugg. Good job julia.

Horse Bastards.

Dagens låt, så go.

Something in the way you move.

Riktigt bra dag igår. Börja dagen med att komma hem från tjörn och käka Ben and Jerrys framför tv:n. Sen Taco mys med film och godis med Malin och Camilla. Sen tog jag bussen till olofstorp, först upp en stund hos victor sen gick jag och min finaste hem och sov. Vi sov till kl halv 6 idag (wtf) kollade lite film och käka godis, sen kom pappa och hämta mig och så åkte vi och köpte thaimat. Riktigt bra helg! Nu blir det massa plugg nästa vecka. Dags att göra rätt för sig! 

Du lämnar mig aldrig oberörd.

Ute är det kallt och mörkt. Men på ditt rum är allt varmt. Åtminstonde. Mörkret gör inte så mycket. Tystanden som annars skulle kännas så öronbedövande känns nu bara fridfull. Lakanen är kalla och luften jag andas är mjuk som sammet. Dina armar, din bröstkorg, dina axlar. När du omfamnar mig så vill jag inget annat än att bara trycka mig närmare. Fast jag vet att man aldrig kan komma en människa närmare fysiskt. Vill bara ha mer. Hela tiden. Ibland kan jag nästan höra vad du tänker, även fast du inte säger något. Det gör ingenting. Tystanden är behaglig. Jag är aldrig så avslappnad som då. Du leker med mitt hår mellan dina fingertoppar. Och med huvudet lutat mot din bröstkorg så hör jag dina hjärtslag. Och varje gång din bröstkorg sänker sig så är jag med dig. Jag är med dig i varje andetag. Bara tanken på att vi någonsin kommer skiljas åt gör så brutalt ont. Och inget annat vill jag hellre ha. Ditt lugn gör mig säker på att jag älskar personen du är. Och även fast du är hopplöst svår ibland. Så försöker jag se båda sidorna. För du är den finaste personen jag vet. Och ingen kan ta det ifrån mig. Hur kan en person som är så vild samtidigt vara så lugn och varm. Så känslig. Utan den värmen du ger mig skulle jag vara den kallaste människan i världen. 
 
I love your skin oh so white
I love your touch cold as ice
And I love every single tear you cry
I just love the way you're losing your life

My Baby, how beautiful you are
My Darling, completely torn apart
You're gone with the sin my baby, and beautiful you are.
So gone with the sin my darling.

I adore the despair in your eyes
I worship your lips once red as wine
I crave for your scent sending shivers down my spine
I just love the way you're running out of life

Oh Baby, how beautiful you are
Oh Darling, completely torn apart
You're gone with the sin my Baby and beautiful you are
So gone with the sin my Darling

Like thiefs in the night.

Finally, igång med bloggen igen. Ska verkligen börja fota och åtminstonde blogga var och var annan dag. Ska försöka fixa lite med designen också. Just nu ligger jag i sängen och tar det lungt. Några timmar tidigare så kom jag hem från tjörn. Åkte dit igår efter jobbet, sen så blev det partaj (som inte var så jätte party) för en av Emelies kompisar som fyllde 20. Sen åkte vi hem och somnade nästan direkt. Sjukt sletna. Nu ska jag strax fixa i ordning mig och sen åka hem till malin för att äta tacos och titta film med henne och camilla. So long fuckers.

en jäkla renovering

- bloggen är snart tillbaka bättre än någonsin.

Så himla fin

Så himla fin. Idag är en sån allmän deppig musik dag. Så denna söta tycker jag passar utmärkt. Har fått jobbat i 7 timmar eftersom vi var lediga från skolan idag. Sen var det bara raka spåret hem för att plugga lite, äta ostbågar. Och nu börjar det väl bli dags för att sova. Är inte så deppig idag. Men för första gången på länge så tillät jag mig själv att gråta en skvätt. Bara för att rensa huvudet. Ibland behövs det när kärlekstankarna snurrar för fort och man saknar den man vill vara med mest. Godnatt!

Första men inte sista!

Story of today! Tackar Rasmus för den fina rosen! Sen blev det jobbet för att sen åka hem till lisa, dricka lite, snacka och kolla film. Vanessa och Frida var med också! Just nu ligger jag i sängen och känner bara, vem fan behöver rosor och choklad och en Don Juán på alla hjärtans dag när man kan ligga själv i sängen och bara halvsova gott sådär lagom nykter. Resten av kvällen är hemligstämplad. 

Vill ha

Dom som känner mig vet att jag har väldigt mycket problem med min hy. För det första så är den väldigt torr. Jag måste smörja in mitt ansikte med en ganska fet hudkräm flera gånger om dagen för att inte flå runt näsan och i pannan osv. Får aldrig finnar, men däremot så har jag väldigt mycket problem (och har alltid haft) problem med rodnader. Speciellt kinderna. Mina nerver i ansiket är på helspänn hela tiden. Rodnaden dyker ibland upp på mina armar också. Detta händer när jag är trött, för varm/kall, stressad, ledsen och framför allt på vintern. Men det förekommer en del på sommaren också om jag inte är nogrann med solkrämen. Det enda som hjälper mot dessa rodnar (som bara dyker upp vid käkpartiet och kinderna) är solning. Det dämpar på något konstigt sätt rodnaderna som om jag hade soriasis. Min pappas hud är exakt likadan. Trodde verkligen inte att det skulle finnas något som hjälper. Men senast när jag och Sigrid var och snokade runt lite inne på lush, så visade det sig att dom hade hjälp för problem hy som min. När plånboken har lust så ska jag defentivt testa.
Till vänster: Full of grace. Detta är en ordentligt återfuktande ansiktskräm som kan användas under både ansiktsmask och som bas under nattkrämen. Eller under dagkrämen om man har lite torrare hy som jag. 
Till höger: Angels on bare skin. Rengörande ansiktsåterfuktare som jämnar ut hudton och minskar rodnad. En liten bit av denna "kaka" blandas med vatten och blir till en mjuk mandelmjölk som man försiktigt tvättar ansiktet med morgon och kväll.
 
Dessa finns på favoriter 'ansiktsfavoriter' http://www.lush.se/ 

Goa helg

Har haft en riktig super helg, i fredags var jag på haket (nya favoriten?) med fina vänner. På lördagen så fikade jag på Condeco med mina saknade tjejer. Sen begav sig jag och camilla till en liten krog och träffade min saknade killar. Blev bjuden på öl, vin och cider. Dock gick camilla efter ett tag för att hon skulle upp och jobba dagen efteråt. Vi åt på Burger king för att senare ta bussen hem. Sov hos min favorit sen, vi kollade på film och hade det allmänt mysigt ♥ Dagen efter det så hämtade Emelie och Hannah mig hemma hos honom. Vi åkte till Ica och köpte snuskigt mycket godis. Sen kollade vi bara film resten av kvällen. Idag åkte jag hem, men fick köpt present till mamma eftersom hon fyller år på alla hjärtans dag. Och vad jag ska göra på då? Haha. Jobba i 3 timmar först och främst, uppvakta mina fina moder. Men sen ska jag göra ytterligare en sak som jag hoppas kommer gå vägen. Skriver mer om det i veckan!

Stop crying your heart out.

 
Ni anar inte hur skönt det ska bli med ytterligare en ledig helg. Jag är så trött på att ständigt följa schemat i mitt liv, jobb var och varanann dag samtidigt som jag försöker ta mig upp på morgonen för att åka till skolan varje dag. Äta rätt, äta mindre godis. Röka mindre, vilket går åt helvete dåligt när jag är så stressad hela tiden. Tänker nästan inte alls på det längre. Och när folk har frågat så kommer jag på mig själv med att jag ljuger, jag kan inte alls "stänga av" röksuget. Det finns där hela tiden och jag kommer inte loss. Jag älskar det faktumet att jag har ett jobb att gå till, men allt på en och samma gång bromsar för mycket annat. Känner mig inte lika fri längre. Och det känns så allvarligt och vuxet. Jag är trött på att nästan bryta ihop i slutet av varje kväll, för jag saknar mina vänner. Fyfan vad jag saknar dom. Speciellt Camilla och alla. Bara att umgås hela dagarna utan att någon av oss har något annat att tänka på. Nu måste vi anpassa oss efter jobb, skola, pojkvänner och listan fortsätter. Är så trött på vinter. Vill ta studenten, resa, supa skallen av mig, hångla, shoppa, äta massvis med godis, umgås med tjejerna en helkväll med bara film mys och popcorn, saknar att springa omkring i shorts, bada i havet, röka vattenpipa, vill ha långt fint hår igen, och mest av allt så vill jag på en riktigt go hemmafest med alla dom där underbara människorna som jag i min vardag inte ens har tid att träffa. Att känna att dom faktiskt inte är en del av min vardag är riktigt sorgligt. I min vardag så har jag egentligen bara mig själv. Träffar min familj, min klass och när jag ska sova på kvällen så är den enda mannen som kommer till min säng lille Sabaton. Och han ska alltid sno min kudde. Jag vill somna i någons armar. Trött på att vara ensam. Trött på att inte orka ta kontakt med någon och bara tänka på mig själv. Behöver vara social, behöver ringa någon och snacka skit om allt och inget. Jag som varit så trött på alla dessa människor som aldrig tycks förstå att jag faktiskt inte svarar på sms om det inte är något viktigt. Nu kanske jag borde typ, svara? Vara lite jävla trevlig för en gång skull. Jag är trött på att vara en bitterfitta som inte tål någonting. Men orkar inte att folk kör med mig. Jag vill bli tagen på allvar. Kanske låter löjligt egentligen, men jag saknar tiden då jag och Erika var hemma hos henne och spelade tv-spel och bara hade det mysigt. Saknar dom nätterna när jag och Emelie låg och pratade till kl 6 på morgonen, eller när vi åkte bil med Hannah och sjöng högt i bilen. Åkte och hälsade på massa människor. Saknar sommaren. Åh, är trött på mitt liv just nu. 

Sov gott julia

Äntligen har mina jobbtröjor kommit! Nu känns det verkligen att det är på riktigt. Så himla glad.Idag var jag först i skolan för en lektion där vi bara kollade film (fett ovärt egentligen haha) Sen jobbade jag från halv 4 till kl 9. Nu har jag just skrivit klart mitt tal till kommunikationen imorgon så det känns rätt tryggt. Hann tyvärr inte åka in till stan idag för att shoppa. Och det lär jag inte hinna imorgon heller eftersom jag är i skolan hela dagen för att sen åka till jobbet. Life of Julia, haha. Får bli direkt efter eller innan skolan på fredag då. Sen ska jag bara ha kul hela helgen och njuta av den med mina vänner. Saknar mina vänner! Man hinner inte riktigt träffa alla (förutom min goa klass) dagar som dessa, speciellt camilla och alla. Miss you guys! Vill ha sommarlov nununununu och vill känna att jag kan åka och träffa vem jag vill utan att behöva kolla efter mitt strikta schema.
 
Urge Overkill – Girl, You'll Be a Woman Soon

Bilder från haket

Dropkick Murphys – Rose Tattoo
Slash – Anastasia - fyfan va bra.
 
Bilderna är från förra helgen när jag och några klasskompisar + flera var på Haket på Andra långgatan. Nåt säger mig att jag var riktigt glad. Om man dömer utifrån bilderna åtminstonde. Riktigt lyckad kväll, längtar som fan till nästa helg då jag är ledig heeeela långa goa helgen igen. Fick just min lön också så livet är heeeelt okej. Imorgon jobbar jag lång pass, och eftersom jag börjar skolan sent imorgon så tänkte jag åka in till stan innan skolan börjar så jag hinner köpa mina vita jeans. Nu ska jag sova!

New in

Gjorde sjukaste fyndet nu i helgen, fick med mig dessa godingar hem för en knapp hundring. 75 kr lite mer exakt. Detta är alltså glittershorts med hög midja! Perfekt till utgångar eller nu i sommar. Åh, vill kunna gå barbent nu!

Måndag

..It's not to late.

Måndag, kul. Redovisningen på svenskan idag gick helt okej. Tog mig till gymmet idag också, fick både solat och sprungit i 20 min på löpbandet. Hur härligt som helst. Känner mig duktig. Har bestämt mig för att inte bränna mina pengar på godis längre, vilket är typ det enda jag lägger mina pengar på just nu förutom kaffe, proteinshakes på gymmet, sprit, cigg och ah. Tror det var det. Dock fick jag hem ett par glittriga shorts, tänkte visa bild på dom strax. Men nu ska jag koncentrera mig på städning av mitt rum. Imorgon blir det först skola, sen ett ärende (kanske) för att senare jobba från kl 5 till kl 8. Godnatt!

1 Februari

Skitdator. Orkar inte att den håller på att få något snuskigt virus. Vill bara sova nu. Klockan håller på att bli halv 1. Imorgon är det fredag, yei. Idag har jag bara haft grym träningvärk och jobbat. That's it.

RSS 2.0