We're not a gang, we're a motorcycle club.

Tända vaniljljus och dom nya avsnitten av sons, kan det bli bättre?

Don't listen to them. Cause what do they know. We need eachother.

Lite instagram från senaste tiden, följ mig! @juliaambforsberg
Tänkte titta in lite efter en riktigt bra helg! I fredags var det utgång med killarna, ensam tjej.. Men det var kul ändå! Sen blev jag hemkörd av nordi. Dagen efteråt så tog jag tåget in till göteborg, sen tog jag tåget till stenungsund. Skulle hem till Emelie för att spendera lördag-söndag där, vi var ute på krogen och åt middag med hennes familj. Mys! Nu är jag hemma i alla fall och redo för en ny vecka med nya äventyr! Först ska jag bara avsluta veckan med att kolla lite s.o.a och futurama, ska även måla naglarna och tända ljus.

"I'm sure there's enough of secrets in that pretty little head of yours to bury a kingdom."
- Sons of anarchy

And there's a song that reaching, trough my frozen heart tonight.


But I know the dark clouds wont stay. Tomorrow is gonna be better.

#3 / goodnight pic's
Nu ska jag krypa te kåjs. Men först tänkte jag bara berätta att jag haft en kanon dag utöver det vanliga! Gick upp tidigt för att hinna till jobbet och lämna papper, sen till skolan. Rörlig bild provet gick riktigt bra tycker jag. Sen hade alla treor från estet en samnling där vi berättade och diskuterade vad vi skulle göra efter gymnasiet och vad vi hade för framtidsdrömmar. Det släppte oron en aning faktiskt. Särskillt när man vet att lärarna faktiskt bryr sig om hur vi känner och hur vi mår. Sen åkte jag in till stan och fixade lite grejer på banken. Sen åkte jag til kviberg med Lawrence och testade klättring! Riktigt roligt faktiskt! Dock märktes det verkligen hur klen jag var i armarna, vilket inte var lika roligt.. Men lyckades ganska bra för att vara första gången. Vill verkligen göra det igen! Sen när vi var klara så tog vi vagnen tillbaka mot stan. Köpte en kaffe, sen åkte jag hem.

Nu ska jag packa ihop lite prylar som jag ska ha för imorgon. Tänkte jobba på morgonen, för börjar skolan ganska sent. Sen skola, sen antagligen hem till simon för att dricka, och utgång om allt går som planerat. Så därför måste jag packa med mig en jävla massa skit till skolan imorgon, haha!

And you'll be famous as you are.

New stuff in:
Halsband jag fick av finaste Emelie i födelsedagspresent! Tack bästa du!
Kjol från Gina T, imorgon invigs den för utgång med killarna.

You will hear thunder, and remember me. And think: she wanted stormes.

Vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera, men jag bloggar enbart för min egen skull så kan inte be om ursäkt för att jag knappt uppdaterat något här på det senaste. Men nu vill jag göra det igen, som en liten personlig knuff i sidan. Måste hitta motivation till något. Ska förmodligen börja träna. Vill ha tillbaka mitt ass. Men det är en annan historia. Idag så har jag varit i skolan och haft en redovisning med emelie, det gick bra. Sen åkte jag hem till min fina farmor och fikade och hade det mysigt! Med tända körsbärsljus över hela sovrummet så säger jag hej och godnatt! Jag är tillbaka!

One day, the whole sky will be painted in the same shades as your soul.

 ← My tumlr.
Jag tycker att ni att klicka på tumblr knappen ovan. Då kommer ni till min nya och bättre sida där jag bara lägger ut sånt som har med stil och trender att göra. Ja, tycker ni ska kolla det. Jag har ju ändå varit 18 i ett dygn och drygt 20 min nu. Faktiskt. Godnatt.

Och allting med dig, var det jag ville ha. Förutom att jag aldrig var tillräckligt bra.

I crashed and burned a thousand times.
Just to be your friend.
But you gave me nothing in return.
 
I never wanna see you smile.
And I never wanna see you satisfied.
On a Sunday morning, now I'm moving on.

I won't see you tonight.

Avenged Sevenfold – I Won't See You Tonight Part 1

Kapten röd.

Teo säkerhetsvakt överst, stod allra längst fram så fick med kapten rätt okej på bild. Fniss.

It's like you don't give a shit.

Har tänkt extra mycket på en sak idag. Människor och elakhet. Kombinerat alltså. Varför har vissa större behov av att jämt och ständigt känna sig bättre än andra. Och hur långt är dom villiga att gå för att bevisa det för sig själva. Till exempel idag. Jag och en vän stod inne på en allmän toalett i stan och sminkade oss. När en okänd tjej frågar om vi har sätt hennes kompis. Vi beskrev en blond tjej med glittrig jacka som just hade gått ut från toan. Hon log, tackade och gick ut. Men sen när vi skulle bege oss så står dom två vännerna utanför toan framför en stor spegel. Utan några konstigheter och utan ett ord går vi förbi för att sedan röra oss vidare mot spårvagnshållet. Då hör jag att tjejerna börjar skratta precis när vi gått runt hörnet. Och vilken idiot som helst förstår att det var oss dom skrattade åt. Och jag undrar bara, varför? Bryr mig inte om själva anledning eller vad dom tyckte om oss helt generellt. Men jag känner bara just, varför? Bara för att dom antagligen har dåligt självförtroende bakom sitt löshår och sina dyra väskor så behöver dom väl inte skratta åt andra tjejer som inte väljer att se ut som dom? Vi råkade vara på samma plats. Slump. Vi valde inte att träffa er. Det är just såna människor som ofta är orsaken till att många andra tonårstjejer har dåligt självförtroende. Känner sig odugliga. Men man är faktiskt mycket bättre än vad man tror. Oavsett blickarna i nacken eller skratten som ekar i huvudet. Du som redan accepterat att alla inte är som du, du har lyckats. Till skillnad från vissa andra.

Jag är en snart 18 årig student. Jag går mitt tredje och sista år på gymnasiet. Och jag går estet. Något jag fått ta mycket skit för. Jag vet inte hur det funkar på andra ställen i Sverige. Men i det samhället jag kommer ifrån så är det ofta inte okej att vara annorlunda. Du är det på egen risk. Var beredd på att få blickar som knivhugg i skolkorridorerna. Är du av en sort. Så kommer det bli svårare att hitta dom av samma sort också. Det lättaste hade ju kanske varit att vara en del av majoriten, normal. Men så jävla simpelt är det inte i våran värld. Vi andra människor som faktiskt har drömmar om att göra något betydelsefullt. Vi skiter numera fullständigt i vad ni vanliga människor tycker om oss. För vi tror på oss själva nu. Precis som ni alltid har gjort. För oss tog det bara längre tid. Vi tog den svåra vägen mot mognad uppväxt. Men i slutändan tror jag vi gör oss själva en tjänst faktiskt. Vi lever med era fördomar. Men för oss är ni bara vanliga människor. Inget mer. En dag kommer vi faktiskt vara något. Och ni kommer fortfarande stå på samma ställe som ni gör idag. Tyvärr.
 
Alla som vågar gå sin egen väg bidrar med något. Jag valde att gå estet för att jag älskar att fotografera. Det var mitt val. Och när jag tänker efter. Dom tjejerna vid toaletten är bara ett liten spark mot smalbenet. Det gör ont i kanske 10 sekunder. När man inser att det faktiskt krävs mer än så för att få en människa att falla. Särskillt en människa som jag.

2/9

Åkte hem från E imorse. Sen åkte jag till finnkampen på ullevi med min fina vän Camilla som nyligen har flyttat. Men hon var hemma över helgen så fick chansen att träffa henne en extra gång innan den 18/20 (då hon ska komma hem igen som planerat. Hon kommer givetvis hem då också). Såg min syssling Kim Amb kasta spjut och massa andra fina människor med. Bland annat så var Klüft med för sista gången nu innan hon slutar. Hjärtesorg. Men det var fint att få se henne springa en sista gång i alla fall!

1/9

Utgång (tyvärr inga bilder från det). Det blev i alla fall pc med ett gött gäng på cirka 20 personer. Blev bjudna på shots av bartendern och massa annat kul. Sen efterfest hos Elvira där det väntade mer dricka och ölspelet. Sov där.

31/8

Middag och sen vidare till en liten fest med tjejerna.

RSS 2.0