I will love you better now.

 

utgång

 
Vaknade hos älskligen idag, sen blev det en fin utekväll med mina tjejer.

Love it!


bästa vännen

 

I denna filt skall min arma själ tynna bort.

I brist på annat att göra. hajråå.

today

 
Innan jag går och lägger mig nu så tänkte jag bara skriva lite fort om min dag. Vaknade hos Stefan inatt, stackaren vaknade med feber och fick sjukskriva sig från jobbet i ialla fall 2 dagar. Så jag åkte hem till Vanessa en stund, gav henne sin födelsedags present väldigt försenat. Sen åt vi middag tillsammans. Mysiiigt. Nu ska jag sova så jag kommer upp till jobbet imorgon. Pussss.

Mina tankar om..

.. Mileys musik video till låten we can't stop. Måste bara börja med att säga att jag aldrig har varit något fan av cyrus över huvudtaget. Men hennes nya frisyr och just denna låten måste jag ge henne tummen upp för. Skönt att se att hon vuxit ifrån Hanna Montana. Men den här videon. Jag har redan hört mycket om den och alla vines som surrar runt just detta klippet är bara helt sjukt. Därför bestämde jag mig för att kolla på just musikvideon. Jag förstår att hon är sig själv och står för vad hon gör som artist. Men detta är bara konstigt rent ut sagt. Kan inte ens föreställa mig hur mycket skit den här tjejen får för just detta klippet. Helt sjukt. Det är en sak att vara konstnärlig och provocera folk för att få ut ett budskap. Men detta är inte bara provocerande. Det är smaklöst. Det är en bra låt, faktiskt. Men videon utstrålar inte just det. Det enda jag ser här är hur hon ligger och vrider och vänder på sig och hennes såkallade twerk. Kan lixom inte förstå varför bara. Men samtidigt så orkar man ju inte bry sig för man vet ju varför hon håller på som hon gör. Hon är absolut ingen dålig människa pågrund av hennes val att utföra musikvideon. Men tycker fortfarande att hon tagit sig vatten över huvudet.

The little white.

 
Har kommit på hur fin kontrast det blir med vita kläder nu när jag färgat håret rött. Synd bara att det känns så somrigt.. Får passa på nu innan det hinner bli höst/vinter på riktigt. Här är några vita fest klänningar jag inte skulle tacka nej till. Speciellt inte peplum modellen. Alla finns på Nelly.

Onsdag

I såna här lägen minns jag varför jag gillar att jobba på dagen mer än på sena kvällar. Missade just tåget så får nu vänta i en halvtimme på sista tåget. Hoppas det går bara.. Annars blir det problem. Är ledig imorgon och fredag så får se vad jag hittar på. Ska nog träna i alla fall, funderade på att hälsa på skolan och säga hej till mina gamla lärare. (Tönt) haha, men får se hur det blir med det. Kan knappt vänta tills på lördag då det äntligen är löning och jag får träffa pojken min (förmodligen). Hatar när vi båda jobbar så här mycket. Nu vill jag bara hem.


I can't sleep cause my bed's on fire.

 
• Några fina för sömnbenägna •
 
Gorillaz – Empire Ants - feat. Little Dragon
Band of Horses – No One's Gonna Love You
Lykke Li – Tonight
Lana Del Rey – Blue Velvet
Sparklehorse – Wish You Were Here

Godnatt

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jobb imorgon. Wehoo..


my 19's b-day

Behöver underkläder, nya dr denim, parfym och min efterlängtade vinterjacka. Tur att både lönen 
och min 19'de födelsedag närmnar sig. 19 suger i och för sig. Inte alls som att fylla 18 eller 20. 
Men men. Bara 1 år kvar till systemet. Hehe.

The shade is mahogny.

Gick och blev rödhårig igen. Bara för att.
Just nu ligger jag i soffan och kollar något matlagnings program för barn. Junior masterchef australia. Helt sjukt duktiga är dom. Nån liten kille på 10 år gjorde just en efterrätt med tempererad vit choklad och jordgubbar. Man känner ba, aha.. Jag som inte ens vågar baka kärleksmums eller kladdkaka på jobbet.. Har idag varit på gymmet och varit hemma och tagit hand om mig själv resterande delar av dagen. Ibland behövs det också. Ska nog lägga på en ansiktsmask sen och smörja in kroppen med nån go body butter. Kanske måla naglarna också eller nåt sånt löjligt. Skulle behöva färga om håret också så färgen inte ser så ojämn ut också. Jaja, blir väl gå och lägga sig tidigt idag eftersom jag börjar typ 7 imorgon.

Aningen trött

Påväg hem från jobbet nu. Igår var bland annat jag och stefan hemma hos Linus och småsöpl lite. Haha fult uttryck.


Gävle 13

En av dom lite bättre helgerna tillsammans med my love! 


Mys tisdag

Igår var ett riktigt lyckat pass i kassan. Slutade dock lite sent så pappa fick komma och hämta mig. Idag har jag bara varit hemma hos farmor och fikat. Nu ska jag hem i regnet och äta. Sen ska jag träffa camilla tror jag. Får se vad vi gör, har ju inte så mycket pengar kvar efter Gävle. Ska visa bilder snart.


Mysig favorit sen länge


Dagens godis

Detta får bli dagens godis. Sockerfri dock. Sen blir det att cykla till ryggebol med carro.


Some moments are better than others

När man masar sig upp ur sängen kl 1 på natten för att först och främst lämna älsklingen i hans varma goa säng. Klä på sig och gå rakt ut genom dörren i en totalt bäcksvart natt. Börjar jobba om 1 timme och jobbar till 8 imorgon bitti. Nu längtar man verkligen till bättre dagar. Till exempel Gävle nästa med hjärtat ❤


Mot stan

Påväg in till stan nu för att äta med Sigrid och Mathias innan jobbet. Vet inte om jag skrev det men förstörde ju skärmen eller ah glaset på min iPhone 5. Så jävla osis men skitsamma. Frontkameran slutade då att funka men nu funkar den plötsligt igen. Haha konstigt.


RSS 2.0