Gotham City.

Vad gör man när man har jobbat en hel dag och kväll och sen inte har några planer för morgondagen? Jo man tittar alla Batman filmer. Älskar ju Heath Ledger mer än livet själv typ, jokern alltså haha. För övrigt har jag lite ångest för att jag faktiskt är ledig på fredag med men inte vet vad jag ska göra än. Och för att jag inte kommer hinna träffa nån fin själ nästa månad för att jag då kommer att jobba heltid. Hihi, gött med pengar ändå. Men ibland blir jobbet verkligen för mycket.
Under denna helgen har jag hunnit fira midsommar 2 gånger typ, i torsdags hade jag massa fint folk hemma hos mig och sen sov Stefan och Matilda över. Dagen efter det så var jag hemma hos lisa och åt middag och sen jobba natt. Dagen efter det så sov jag till kl 6 på kvällen (wtf). Sen hämtade killarna mig och vi åkte hem till Stefan och tillbringade kvällen där. Dagen efter det så åkte vi och fiskade. Skulle egentligen sovit hos Stefan en natt till men eftersom han skulle upp och jobba tidigt så valde jag att åka hem.

Har lite smått ångest för att det känns som om jag får träffa mina vänner allt för sällan nu när jag jobbar, dessutom trivs jag inte ens på mitt jobb till 100 procent då jag inte känner mig helt fullärd än och dessutom måste jobba över ofta när jag inte blir klar i tid osv. Dagar som idag när det är så stressigt att jag inte ens hinner ta 20 mins paus för att äta (på 8 timmar) för att äta lunch. Dom är inte så jävla rockiga. 

Godnatt!
 

Dom två vackraste.

 

When you and I were forever wild.

 
Will you still love me when I'm no longer young and beautiful?
Will you still love me when I got nothing but my aching soul?
I know you will. I know you will. I know that you will.
Will you still love me when I'm no longer beautiful?
 
Har gått och skaffat mig ett par riktiga ögonbryn. Färgat dom alltså. Idag har jag snurrat runt lite i staden med Vanessa, utan resultat. Däremot så har jag varit på gymmet och bränt lite fett. Ska försöka börja springa utomhus nu och köpa ett gymkort till hösten. Så mycket onyttigt som jag äter i samband med det nya jobbet så kommer jag att bli en liten caféboll också tillslut om jag inte passar mig. Så ska försöka att dricka uber mycket vatten och motionera mer. Käka mer proteiner iställer för kolhydrater och käka en protein bar om jag blir allt för godissugen typ. Har funkat tidigare i alla fall. Imorgon så ska jag göra något roligt i stan med Matilda. Skriver imorgon hur det blev. Godnatt!

Go ahead, get at me.


Fyfan vilken go jävel till helg. Bästa helgen sen studenten. I fredags så började helgen hemma hos fina klara med henne och camilla. Vi drack och snackade massa och sen åkte vi till Pc, Johanna kom dit också. Sen på kvällen så tog jag helt spontant tåget hem till Emil i varberg för att tillbringa resten av kvällen med honom, Stefan, Rasmus, Marcus och Linus. Han bodde verkligen mitt ute på landet haha! Vi drack lite sen gick vi och la oss allihopa. Eller ah alla utom Linus som istället bara sprang runt och störde oss för att han själv inte kunde sova haha.

Dagen efteråt gick vi upp tidigt för vi var så jävla hungriga. (Och för att Linus inte gav sig) Och eftersom Ullared låg cirka 15 min bort så åkte jag, R, M & L dit för att äta. Vi gick runt inne på gekås och nån fick plötsligt en idé om att åka till havet. Så vi köpte badkläder, handukar och mer mat, hämtade S & E och sen åkte vi till Apelviken. Vädret var helt awesome. Första doppet i år dessutom. Vi byggde en båt av halm typ (haha?) och grävde ner varandra i sanden, gick loss några timmar där. och sen åkte vi hem och funderade ut vad vi skulle göra resten av dagen. Då bestämde vi oss för att åka till någon sjö och fiska, planen var att vi skulle tälta där med. Badade för sista gången den dagen och alla fiskade lite. Stefan fick en ål haha, hur nöjd som helst.
 
Sen började det regna. Så vi spelade lite fotboll och sen åkte vi hem till Emil där vi kom fram till att alla skulle åka hem till Göteborg igen. Följde med Stefan hem och åt glass och tittade film. Dagen efter så åkte jag direkt in till stan från honom med Linus för att äta. Sen gick jag till jobbet. Och nu ligger jag här och funderar på om jag ska till gymmet imorgon. Är verkligen galet sugen på att tattuera mig också men vet inte vilka studios i Göteborg som har drop in. Haha. Jävlar va jag skriver. Ska sluta. Godnatt! ♥
 
Robin Thicke – Blurred Lines
- Så jäävla skön 
 

För att det aldrig blev något mer.



Vid ett tillfälle trodde jag att jag kunde göra något bra med ilskan.
Att jag skulle bli stark om jag tänkte på något som gör mig arg.
Då såg jag ditt ansikte framför mig.
Och all styrka som jag tidigare haft lämnade plötsligt min kropp.
 

Var helt säker på att jag inte skulle jobba i sommar. Nu jobbar jag dag och natt
och hinner knappt träffa någon. Visst är det ironiskt?
Träffade finaste C idag i alla fall efter jobbet.
Imorgon blir det upp och jobba igen.

Himlen är camel light blå.

 
Dagens shopping idag med sigrid var en rikig ego boost. Fick köpt massvis med saker.
Efter 2 lediga och goa dagar så är det dags för jobbet imorgon igen. 
Godnatt så länge.

Vill bara göra det om och om igen.

 

You went out every night, and baby that's alright.


I feel your heart beating like it's my own.



Nu när jag ändå har varit frånvarande så länge så tänkte jag dela med
mig av några goa som jag inte kan få nog av just nu.
 
Oasis – Little By Little
Movits!, Maskinen – Limousin
Kanye West – Mercy
Lana Del Rey – Cola

Sjung om studentens lyckliga dag.

 
Ett fåtal bilder från en av dom bästa dagarna i mitt liv, min student. Lär saknar den här dagen!
Nu under dom senaste dagarna efter studenten så har jag jobbat på mitt nya jobb, köpt kläder, fikat
och sovit. Helt slut. Haha!

RSS 2.0