I don't care, I'm prettier than her anyway.

Gammal bild på mig från nu i våras. Aningen förändrad tjej. Saknar verkligen piercingen ibland.
Ny design pysslade jag precis ihop på bloggen med. Blev faktiskt nöjd! Det går bra nu.

Stop crying your heart out.

Var och klippte mig igår på salong Frigga vid Svingeln. Blev riktigt nöjd, det är cika 10 cm kortare än tidigare. Man känner redan att håret har fått mycket bättre kvalitet. Lenare är det också! Idag har jag varit i stan med Emelie, och vi kom helt plötsligt på att pc har halloween tema imorgon. Så vi började hastigt kolla hallooween grejer. Men förgäves. Får se om det blir något jobb imorgon. Annars drar jag och solar. Sen får vi se vad som händer fram mot kvällen!

Dom kallar mig för fru kleptoman.

Bilder från förfesten hos Klara!

Söndagsmys.

Morsning! Har inte uppdaterat bloggen i helgen eftersom jag haft väldigt mycket att göra. I torsdags var jag ute med Matilda, Kristin och massa andra. Sen sov jag hos Emelie. Sen dagen efteråt så åkte jag hem en snabbis. Och sen blev det först kontiki med Emelie, Hannah och några till. Sen drog vi vidare till trädgårn, och sen pc.Sen sov jag hos S. Dagen efter det så blev det förfest hos Klara. Sen vidare på halloween fest. Sen sov jag hos S igen. Och idag har jag bara dammsugat huset, duschat och ätit (så mycket har jag orkat) har varit så galet trött och det ska bli gött med lov nu denna veckan. Goaste teét förövrigt!


Mumford & Sons ♥

Höst kan vara ganska mysigt enligt mig. När jag tänker på höst så tänker jag direkt på te, varma tröjor, bra filmer, långa pratstunder med vänner och alla fina nyanser på löven som faller. Men en annan sak är den burriga musiken som hör hösten till. Som skapar den där mysiga känslan. Jag brukar anpassa mina spotifylistor efter humör och väder för att skaffa harmoni. Och just nu dunkar mitt hjärta extra hårt för Mumford & Sons. Spelar deras låtar om och om igen. Dessa engelsmän sjunger sjukt bra, spelar gitarr och genren är nån blandning av folk, rock och country. Oftast väldigt lugna låtar. Här är några favoriter.
Mumford & Sons – I Will Wait
Mumford & Sons – White Blank Page
Mumford & Sons – The Cave
Mumford & Sons – Where Are You Now
Mumford & Sons – I Gave You All
- Ge det en chans. Ni kommer inte ångra att ni klickade på nån av länkarna!

Hard Rock Café - Matilda 18 år!

Middagen igår blev en riktig succé. Maten var jättegod och alla hade verkligen kul! Känns helt galet att både jag, Kristin och Matilda har fyllt 18. Känns som om det var bara ett litet tag sen vi gick i högstadiet. Crazy. På Torsdag så ska vi fira Matildas födelsedag med att gå ut. Det blir kanon! Men idag så blir det bara att vara hemma hela dagen tror jag. Var ledig från skolan idag, och eftersom det inte varit så mysigt väder ute så vill jag nog bara stanna inne. Kolla en bra film, göra klart någon uppsats, dricka te. Kanske traska iväg till solariet. 

Everyone thinks that I have It all. But It's so empty behind theese Castle Walls.

Hatar att bli utskälld. Hatar att bråka. Allt har känts så bra hela dagen och det är så jävla irriterande att det ska behöva bli förstört. Hade verkligen sätt framemot den här dagen för att min älskade vän Matilda fyller år och vi skulle på middag. Men när jag kom hem så blev allt bara kaos. Hate it. Struntar i vad folk tycker om det här inlägget med. För ibland är inte allt okej. Jag saknar lite uppskattning. Att då och då få höra att jag faktiskt räcker till och duger. Och inte bara att allt jag gör är skit och att jag är en elak människa. För mitt beteende baseras alltid på hur jag blir behandlad. Skulle vara aldrig elak mot någon utan andledning för att jag själv mår dåligt. Jag behandlar människor efter hur dom behandlar mig. Oavsätt hur nära jag står dom. Så enkelt är det bara. 

I know you to well to say you're perfect, but you are perfect for me.

Bilder från helgen. Har varit ute 3 nätter i rad nu. Shit, är helt slut. Nu ska jag plugga för provet imorgon. Efter skolan så blir det födelsedagsmiddag på Hardrock för finaste Matilda. Det blir mysigt!

Hair Challenge - Oktober

Här är första bilden i min hair challenge. Håret är ganska så friskt i längderna om man jämför med tidigare månader. Har som sagt färgat mitt hår mycket och ska inom kort klippa rakt av för att få det så fint som möjligt. Vill helst inte färga det förrens vid årsskiftet för att det ska hinna få lite stadga. Luggen känns ganska tuggad, men jag vill inte klippa för mycket i längderna fram för att jag vill att det ska växa ut. Varje månad ska jag ta en bild av mitt hår för att se hur det växer. Detta ska jag hålla på med lagom till nästa sommar. Ska försöka få bättre bilder på utväxt och allt med. Wish me luck!

"OPERATION HALSHUGGNING"

Ligger och kollar på svenska hollywood fruar och dör lite åt gunillas dumhet. Just nu kollar jag en gammalt avsnitt när hon är livrädd för sitt fönster. Jag dör av skratt. Orkar inte. Förberedder mig för dom 2 kommande dagarna. Imorgon blir det först skolan, sen utång med Eme och eventuellt Erika. Sen ska jag sova hos eme. Sen upp för skolan dagen efteråt, sen vara i skolan. Och sen utgång igen. Ska försöka ta det lungt med pengarna, med tanke på att jag ska äta på hardrock på måndagen och sen på torsdagen utgång igen. Måste verkligen vara försiktig. Men det löser sig på något sätt. Sökte ju som sagt ett till jobb igår så hoppas på det bästa. Japp.

Cause they're all just slaves to the gods they've made.

I brist på bilder så fick det bli 2 från IG. Teo som käkar en banana i matsalen och lite nyttig choklad.
James Blunt – Same Mistake
Rod Stewart – Have I Told You Lately
- 2 väldigt mysiga låtar.

There's no doubt you're in my heart now.

Här har ni en liten sneakpeak från idag när jag var ute och fotade med Sigge och hennes pojkvän Mattias! Blev sjukt nöjd med vissa bilder. Detta var bara några av alla dom 200 jag tog under den timmen vi var ute. Men det gick bra, och jag lär använda vissa av mina bilder från idag till mitt projektarbete som kan vara klart till jul. Yey!

Jag känner mig som Kalle Anka på syra. På vägen in till Alianza Latina.

Rätt go kontrast på mitt ich pigges hår. Bakade så äckligt goa muffins för några dagar sen förövrigt.
Vita kladdkaksmuffins med chokladbitar i. Yumi.
Mumford & Sons – I Will Wait - min absoluta favorit just nu, Spelas om och om igen.

Man behöver inte segla på dom sju haven för att träffa rövare med skjutvapen.

Fett go. Haha massa med fett. Afrofrisyr med. Lyssnar på Broder Daniel för första gången på år och dar. Väntar på att sons ska ladda klart och är riktigt stolt över vad jag åstadkommit idag. Varit i skolan, sökt 2 jobb, städat mitt rum, dammsugat hela entrévåningen, fått upp en tröja på bloppis gbg och dessutom redigerat bilder. Skulle vara 1000 procent nöjd om jag dessutom hade blivit klar med min svenska uppsats. Tror banne mig jag ska få gjort den idag så jag kan ge den till britt imorgon. Ser fram emot torsdag, fredag och så får vi väl se vad som händer på lördag. Nästa vecka blir det födelsedagsmiddag för matilda på Hardrock. Och sen på torsdagen blir det utgång med hon och alla andra, stickyyy. Men närmast, imorgon var det planerat att jag skulle jobba. Men blir istället skolan och sen fota Mathias och Sigrid. Hajråå.

BLACK DRESS.

Säljer denna goding i Bloppis Göteborg på fejan. IN OCH BUDA!

Let It grow.

Tjejerna på bilden ovan från vänster Whitney Port, Lana Del Rey, Elsa Hosk & Marykate Olsen är i särklass bland dom vackraste tjejer jag någonsin sätt. Men en sak har dom alla gemensamt på dessa bilder. Hår att döda för. Jag har under drygt 3 års tid klippt på fel sätt, tupperat, haft för mycket hårprodukter och färgat sönder mitt hår. Har haft askblont, illrött, rosa, svart, mörkbrunt, och oranget hår. Under lite mer än 1 års tid. Det är ett rent under att mitt hår inte fallit av. Men nu är det slut med allt färgande. För jag ska nämnligen ha tillbaka min naturliga hårfärg och mitt fina hårsvall som jag inte haft på flera år nu. Lagom till studenten. Kommer klippa håret rakt av och inte "såga" i håret när det ska toppas. För jag hade en förkärlek till att gärna klippa upp håret rätt ordentligt. Men det är big no nu. Jag ska klippa längderna rakt av om det ska klippas. jag ska försöka sova med håret uppsatt varje natt. Ha i hårinpackning åtminstonde 1-2 ggr i veckan och när ekonomin tillåter så ska jag köpa lite mer proffskurer för mitt hår för att det ska kunna växa och bli friskt och fint igen. Ska inte klippa av det nu mer. Nu ska det fan bli långt. Tänkte ta en bild en gång i månaden den 20 tills nästa maj. Alltså maj 2013 vilket är 7 månaders tid. Så ett kort i månanden för att se skillnad från bild till bild. Så räkna med att jag lägger ut bild nummer 1 (startbilden) på lördag. NU KÖR VI FÖR FAN.

Restless soul.


I'm so afraid to love you, but more afraid to lose.

Efter en lång helg är jag trött och utmattad. Utgång i fredags, var på berså för första gången. I lördags låg jag hemma hos Emelie och käkade massvis med godis och glass, en och annan cupcake som Hannah bakat slank ner också. Och idag har jag orkat så mycket som att åka hem och inte göra något annat. Vill börja träna igen! Vill ha tillbaka mitt nice ass. Yes please. Måste bara bli rik så jag kan paya för ett gymkort eller liknande. Jag ska faktiskt söka jobb imorgon eller i övermorgon faktiskt. Behöver ett kvällsjobb eller ett helgjobb. Nu ska jag kolla hamilton. HAJ I HAVET.

Tiden börjar bli knapp.

Studenten nu till våren, taggad till 1000. Ska bli så skönt att umgås med kompisar, jobba varje dag och festa på helgerna. Ta 2 års ledighet och sen plugga vidare. Hihi.

Well, the devil makes his sins.


Why don't you come over here?

Ahmen tjena, ligger i sängen och lyssnar på lite babymaking music som jag kallar det, och har snart även skrivit klart en svenska uppsats. Har äntligen fått tummen ur röven typ. Måste ju få klart skiten. Skulle åkt till stan i dag med vanessa, men blev att åka och köpa nya fräscha byxor med camilla och malin. Sen åkte vi till camilla, drack en kopp kaffe och tittade på en häxa i familjen. Haha, nostalgikick! Känner lite spontant just nu att jag verkligen skulle behöva bli kär igen. Vill ha en mysig man att ligga och dela värme med. Jag vill slippa somna ensam på kvällarna. Nu när det ändå är så jävla kallt och mörkt ute. I don't wanna be alone anymore. Men imorgon när jag vaknar har jag väl säkert ångrat mig. Men just nu, skulle det vara fint att ha någon. Faktiskt.

Here I come but I ain't the same. Mama, I'm coming home.

Innan jag avslutar för dagen så vill jag bara diskutera en sak. En kompis sa idag att enligt nån jävla snubbe på NASA så närmar sig en meteor mot jorden, en meteor lika stor som månen och som tydligen skall bli mänsklighetens utplåning och jordens undergång. Jag kan inte annat än att bli rädd när jag hör sånt här. Men jag blir samtidigt förbannad och orolig. Jag har kollat runt lite på nätet men har inte hittat något om att jorden snarast skulle krocka med någon meteor, däremot hittade jag en artikel som verkade vara skriven någon gång innan 2011, där det stod såhär.
"An asteroid the size of an aircraft carrier has passed near Earth on Nov. 8, 2011. It hasn't hit Earth for sure, and that's why you are still reading this article resting on a chair."
Och jag känner lite bara, hur fan i helvete kan man skriva så sarkastiskt om en så allvarlig sak. Vissa människor (typ jag) klarar verkligen inte av sån här information eftersom vi analyser det och är aldelles för medvetna om den obekväma sanningen. Jag är 18 år och jag vill inte behöva gå runt och oroa mig för att marken helt plötsligt en dag ska börja skaka och falla under mina fötter. Dessutom hade jorden kunnat gå under för flera tusentals år sen om den hade velat det. Men det har den hittills inte gjort. Så förstår verkligen inte hur den skulle kunna "råka" göra det just under dom decenierna som jag lever under. Men klart man blir nojig. Man vet inte riktigt om man ska skjuta det och sidan eller faktiskt acceptera att det faktiskt kan hända en dag. Men jag känner lite bara att jag faktiskt inte har psykisk ork att tänka på sånt nu. Man lever bara en gång så vitt vi vet och varför ska jag då sitta och oroa mig för något sånt här? Jorden kommer inte gå under. Så, nu säger vi så. Punkt slut.
GODNATT.

My room.


A friend like you is hard to find.

Min underbaraste vän vanessa och jag var ute på en liten photo session nu tidigare ikväll. Vissa bilder blev riktigt bra, visar mer senare kanske!

Hier kommt die Sonne.

Oh shit oh shit oh shit. Fick just höra att KISS antagligen kommer till sweden rock nästa sommar! Ska ju eventuellt dit med min bror och hans flickvän m.flera så hade varit helt galet att få se dom live! Känner bara wtf vad fan händer typ. Vet inte riktigt vad jag ska ta vägen. Jag kanske inte lyssnar på dom som jag gjorde för flera år sen när jag var yngre typ. Men dom är ju ett av tidernas största och mest uppmärksammade rockband. Kan ju helt klart stryka en viktig sak från listan med saker att göra innan jag dör typ. Haha, lugn nu julia. Kan inte säga så mycket om dagen egentligen, varit i skolan, köpt present till Matilda för middagen om 2 veckor. (Just in case så jag inte glömmer, och nu när jag ändå har pengar haha) Sen var jag så sjukt jävla duktig, jag damsugade så gott som hela huset. Eller nej kanske inte alla 3 våningar men i alla fall min egen och entrevåningen. Sen drog jag och sola. Här kommer förövrigt bilder från i fredags som jag inte visat.
I fredags så var jag med på mitt sista klassfoto någonsin, jag och elsa passade på att odla musch till dess och var helt klart snyggast av alla. Den andra bilden illustrerar ganska bra hur min tågresa till Stenungsund såg ut i lördags när jag skulle till Emelie mot tjörn. Hittade min nya favoritsmoothie med, mango/mynta shake med is. Yumi.
En snygg julia i skolan i fredags. Och min mysiga tvåmanna middag med mamma innan jag skulle till trädgårn med cami, mallan och killarna. Mamma bjöd på öl och lagade tacos åt mig.
Snygg julia i början av helgen, redo för utgång 2 dagar i rad och hade förövrigt en galet bra hårdag. På bild nummer 2 ser ni en sönderfestad julia med ruffsigt hår, trötta ögon och dålig hy. Haha.

Bloodhound Gang.

 
Bloodhound Gang – Foxtrot Uniform Charlie Kilo - kan inte sluta lyssna, för bra.
 
Hej hej massa hej, har inte orkat uppdatera i helgen. Har haft för mycket att göra. Utgång i fredags med camilla, malin och killarna. Sen på lördagen så åkte jag till tjörn och drog till harry's i stenungsund med emelie, hannah, sandra, sofia och aldina. Sen åkte vi hem och sov, dagen efter så blev det hemgång. Städade hela mitt rum, vilket jag självfallet tänker dela med mig av. Kûss.

Jump, Jump, Jump on the tiger!

Hahah nu har ju allting sneat fullständigt. Nån har gjort en the typical gunilla persson grupp på facebook. HAHA gilla gilla gilla! Herregud, ibland känns världen en aning knäpp. Idag var jag i skolan, duktig som jag är. Sen åkte jag hem till Emelie och tog det lungt typ, sen åkte jag, hon, hannah och nordi och åt pizza i utby. Sen hem för att testa kläder och inte få gjort något vettigt alls. Skulle egentligen solat och städat mitt rum, och pluggat. Fick inte gjort något av det. Dåligt. Imorgon blir det antingen jobb eller skola, sen är det inte riktigt spikat hur jag ska göra. Har några olika alternativ för morgondagen. Vilket jag inte tänker skriva här, haha. Men det löser sig. Güttnöött.

Falling away from me - Korn

Nya earcuff's från G.T. Idag köpte jag även 2 nya tunikor när jag var på allum med klara, malin och camilla. Saknat er tjejer! Gjorde även ett syntest och åt en riktigt go cheesecake. Sen åkte jag hem i det ruskiga vädret.

I can't sleep cause my bed's on fire.

Bara lite grejer som står högst upp på listan just nu.
Svart pälsväst/ Tessie, Facestrass /Makeupstore, Fransjal/ Gina Tricot, Doftljus, Spotify premium (mitt tog nyligen slut), Halsduk/ Gina tricot.

Men älskling, en natt kom tillbaka. Och allt fick sin förklaring.

Denna gobiten var det som fick följa med mig hem idag!

Didn't we almost have it all, when love was all we had worth givning.

Got to love instagrambilder, särskillt iphone skräpan.
Idag så åkte jag först till skolan för en lektion, sen till banken och fixa lite grejor. Sen tog jag och Emelie tåget in till stan för att käka thaimat, kolla lite grejer inför halloween och vanliga kläder. Hannah var med också! Fick med  mig ett halsband hem som jag velat ha ganska länge, får visa bild sen! Nu ska jag börja skriva mitt svenska reportage och sen sova. Küsssss.

Det är mörkt och kallt här hos mig, men du har sånt som gör det ljust igen.

- Jag saknar allt där du är inblandad, tänker fortfarande på när du var här hos mig. Du låg under mig, och vi låg under täcket för att hålla värmen. Hur du kollade in i mina ögon och log. Och plötsligt minns jag varför jag blev kär i dig. Du var så perfekt. Du sa att du var glad för att du var hos mig. Och jag var glad för att du var här. Att för första gången på länge hålla din hand och veta att du fanns kvar. Det var guldvärt för mig. -

En ful manikyr.

Och korvfingrar på det med ja, men orkar inte bry mig, Tänker bara hur snyggt det hade kunnat bli om jag gjorde på rätt sätt. Vitt underlack med ett glittrigt silverlack ovanpå låter ju snyggt. Nä nu jävlar ska jag gå och göra om det!

Att omvandla smärta till styrka är sånt som gör soldater till kungar.

Såhär ser det ut runt omkring mig just nu. Och Sigrid sjunger som en häxa i bakrunden. Har varit hemma från skolan idag, sjuker. Så nu ska jag se till att börja på min svenska uppsats i kväll så den är klar till på torsdag, ska kolla film (haha ovanligt?), sen får vi väl se bad jag orkar. MORS.

RSS 2.0