Du var 17, jag var 16 och jag skolkade från allt. Jag ville bara vara med dig.


I was cryin' when I met you. Now I'm trying to forget you. I was cryin' just to get you, now I'm dying cause I let you. Do what you do, down on me.




Fixade naglarna idag, nice huh? Vet att dom ser nästan gröna ut på bilden längst ner. Men dom är typ blåa. Just nu ligger jag och kollar Sons of anarchy. Bästa! Äter lite efterätt och ska snart ta bort sminket. Idag har jag varit hemma hos E och bara tagit det väldigt passivt. Tagga helg och att underbara Kents nya album släpps imorgon. Haleluja.


Cool with school.



Är i skolan just nu. Jobbar i 3D studio Max. Strax ska jag med Erika hem och fixa nya akrylnaglar. Nice.

This is.

Modell- Jag. Fotograf - Erika Östling.

Den starka doften av regn, ditt mjuka hår och små förändringar.





Bilder tagna med min mobil, appen heter Vintage Cam. Och för er som undrar, så nej. Jag har inte ett grönt och ett blått öga in real life. Helt blåögd. Dock önskar jag att jag hade haft ett öga av varje färg. Äckligt snyggt ju! För tillfället så ligger jag och lyssnar på mina favoriter, Guns 'N Roses. Min största drog. Ska fan tattuera in deras logga på ryggen. Fniss. Pratar tieep som en fjåårt nuee doooe. Fnisss. Nä men seriöst. Idag så har jag bara varit i skolan, färgat håret och chillat. Nu ska jag bojkotta Big Brother och kolla film. Blir nog world trade center filmen om jag orkar se klart den. Puss!


Jag hade din värme kvar i ryggen, jag såg dig överallt. Ja, det var så det var.

'
Bilderna är tagna från weheartit.com

Dagens musik tips
Maskinen – Bestman
Choir Of Young Believers – Hollow Talk
Kent – Skisser för sommaren
Lars Winnerbäck – Lycklig och förvånad


Time, It needs time. To bring back your love again.

"Och vi talade i mörket. Jag sa 'älskling, säg vad du vill ha'. Glöm den allvarsamma leken. Nu kommer jag tillbaks." - Plura



"Don't you cry tonight, I still love you baby. And don't you cry tonight, there's a heaven above you." - Guns 'N Roses



"Ja, jag har saknat din hand. Jag har saknat din röst. Ensamma dagar så har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst." - Lars Winnerbäck



"Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig. Även om jag vet att jag måste glömma dig." - Håkan Hellström



"Förlåt att jag ljugit för oss. Men hade jag inte ljugit för oss, så hade det vart slutet för oss." - New Kid


Walking where the dead ships dwell.


RACK CITY BITCH


Han säger att han varit i helvetet och vänt..



.. och jag tror en del av honom blev kvar där. - L. Winnerbäck ♥

Me right now. No makeup, just me and partytigaaah. Ska lägga mig och kolla film nu och käka godis. Har just varit och solat. Ska bli så underbart sen när solen tittar fram och jag kan sola utomhus. Imorgon = helg. YES.


I was over until you kissed my lips and you saved me.



riktigt sköna!


Movietime.



Ligger och myser med popcorn och teckant. Scooby doooooo!


Scheibe.


I'm not mad at you. I just don't find it worth talking to you.


Som en motorväg av ljus.



Gammal bild på mig och mina finaste ♥ camilla, jag & klara

Detta är dag nummer 2 som sjuk. Men kommer tillbaka till skolan imorgon. Ska ta dom alla med storm. Fniss. Nä men seriöst. Idag har jag sovit hela dagen, tagit hand om mig själv och klippt mig. Har bland annat haft på mig gurkmask och haft hårinpackning och lite sånt. Är dessutom klar med alla mina uppsatser. Vilket känns helt underbart. Yes.


You're only calling me when you're drunk. That's why our love went away.



Idag är jag en sjuk stackare. Jag har inte ens kunnat äta någonting. Har ont i halsen, mår illa och är dessutom äckligt förskyld. Det var väldigt länge sen jag var sjuk, och detta har bara slagit genom helgen. Det har nog blivit värre efter helgens alla festen och nöjen. Antar att det är det jag får lida för nu. Kan aldrig vara bra att festa när man redan är förskyld och har ont i halsen. Ligger och kollar film just nu och ska bara ta det lungt. Men jag uppdaterar snart igen. Ha det fint! Bilderna ovan tog jag för en stund sen. Tänkte även passa på att säga att alla bilder på min blogg är tagna av enbart mig. Om inte så säger jag vart jag hittat bilden. ♥


Cause you can't find a house in heaven.



Tjena! Detta blir det första inlägget i bloggen där jag skriver. Kommer nog inte skriva så mycket här heller. Men detta är min personliga fotodagbok. Ska bli askul att börja fotografera på allvar igen. Nu ska jag verkligen försöka. Ska damma av min kamera och försöka få tillfälle så ofta jag kan!


Don't you cry tonight. There's a heaven above you.


Boy you make it hard to be faithful. With lips of an angel.


Yesterday got nothing for me.


I hela mitt liv har jag hört en sång. En vaggvisa du sjöng en gång.


RSS 2.0