Söndag

Trött tjej som jobbat hela veckan får äntligen lite söndags ledigt.

Årets sista glass utomhus?



Fina Amanda

 
Har haft en riktigt värd dag med goa Amanda. Vi spraytannade oss i morse och gick ut på en lång shopping runda, vi åt lunch och sen satte vi oss en stund på biljardpalatset och drack varsin go och spelade lite biljard såklart. Utklassning, jag var riktigt kass haha! Sen gick jag till jobbet. Och nu ligger jag själv här hemma i min säng.. Saknar Stefan. Tycker det är så tråkigt att vi jobbar så olika tider. Han går upp riktigt tidigt på morgonen och slutar på eftermiddagen. Jag börjar på eftermiddagen och slutar oftast vid 23. Så himla dålig tajming. Blir så ledsen när jag tänker på att jag jobbar i helgen också. Jag vill så gärna träffa honom och då när jag inte kan sova hos honom när han ska upp så tidigt så blir det bara kaos i min hjärna. Problemet är att han måste gå och lägga sig tidigt så förstår att han tycker det är lite jobbigt när jag då kommer instormande 4 timmar senare typ. Så himla tråkigt när det är så här. Blir så ledsen. 

Oh take me back to the start.


Sjuklings mys


Trött tjej

Precis haft besök av båda mina bröder, Cissi och alla barn. Jobbade inatt och har sovit större delen av dagen. Är helt slut. Det har varit en mysig dag i alla fall. Och en väldigt bra helg!

Fredag

Sitter hemma hos stefan och kollar på projekt runway medans han sitter och kollar på sin japan serie haha.. Ska snart åka hem och fixa mig för att sen åka och äta födelsedags middag med mina tjejer. 

Godnatt




Fiskekväll


Day off


New jacket


When the little leaf left it's tree.


On my way back home - Band of horses

Härliga helg

 
 
 

Världens bästa födelsedag


Hade verkligen bästa födelsedagen igår med pojkvän och familj. Smälte lite när stefan kom där med rosor och allt. Fick även finfina presenter! Och idag fyller min älskade lillasyster år, så igår firade vi väl egentligen att båda fyllde år. Och idag blir det utgång med fina vänner och stefan. 

19 år

Och där fyllde jag 19!! Grattis till mig 🎉

Tonight I watched this.


Bilder från helgen.

Skön helg! Och om 2 dagar så är man 19 barre, gött!!

Allt är nästan perfekt.

Jag måste bara börja med att säga att jag är så stolt över mig själv.
För det finns så mycket saker jag har mig själv att tacka för. 
Så mycket saker jag har löst i mitt liv och hur allt förändrats tack vare det.
Enbart för att jag har tagit tag i jobbiga moment och ansträngt mig.
Och jag är verkligen värd det. 
 
Jag har en världens bästa familj med föräldrar som förstår sig på mig, men som också ger mig en ärlig chans att se vad jag kan göra annorlunda. Dom lär mig (fortfarande) allt om att göra sig förtjänat av allt gott i livet. För gör du bara ditt bästa så kommer det du förtjänar alltid till dig. Och jag vet inte vad jag skulle göra utan mina fina småsystrar.
 
Jag har varit upp över öronen kär i samma kille i nästan 4 år. Och nu är han bara min. Jag är så lycklig för jag kände verkligen hur sista pusselbiten föll på plats den här helgen för lite mer än 2 månader sen. När allt helt plötsligt funkade. Ögonblicket jag drömt om under dom åren hade plötsligt blivit min verklighet. Äntligen så var våra tankar och känslor helt ömsesidiga och vi blev ett officiellt par. Kan fortfarande inte riktigt fatta att just den där speciella, olyckliga kärleken kunde vända som den plötsligt gjorde. Från att knappt ha kontakt och inte riktigt våga, till att ha en seriös relation och samarbeta sig uppåt tillsammans. Han är fortfarande den finaste människan jag vet och jag kunde inte vara mer nöjd med hur allt blev tillslut.
Uppskattar varje sekund med honom.
 
Jag har relativt gott om pengar då jag jobbar nästan heltid, 
hade till och med turen att börja jobba direkt efter studenten.
Och jag menar verkligen direkt. Jag betalar hemma och
försöker planera min personliga ekonomi så gott det går.
 
 
Men idag vill jag skriva om något annat.
 
Under senare tid har en känsla vuxit i mig. En känsla jag inte kunde sätta ord på.
Men idag vill jag försöka förstå mig själv och unna mig själv den uppriktigheten genom att få skriva det. Jag jobbar på ett ställe där jag till viss del trivs. Men vissa dagar kan verkligen sätta mina nerver i spel. När man vissa dagar är så uppe i varv att man slänger i sig sin lunch på 3 minuter för att cirka 10 minuter senare gå och kräkas upp maten igen. Jag känner oftast inte att jag får det utrymmet jag vill när jag arbetar och är oftast väldigt nervös inför det innan varje arbetspass. Trivs verkligen inte att jobba tillsammans med vissa där. Känner mig oftast motarbetade och tagen för givet. Att jag ska backa andra, som i slut ändan ändå aldrig skulle vara intresserade av att hjälpa mig. Jag har ångest över att behöva hitta ett nytt arbete innan den 12 varje månad. För annars måste jag skicka önskemåls schema för ytterligare än månad till. Och gå omkring och vara mentalt förberedd på att behöva va kvar på den platsen en månad till.
 
Jag är egentligen livrädd för konflikter och har knappt någon energi till att ryta till. Men ibland kan jag gå omkring och ångra mig i efterhand för att jag inte riktigt sa ifrån. När jag i nästa stund kan vara så frustrerad över just det. Och gör istället något väldigt litet till en stor sak. Och det enda jag vill sen är bara att bli sams. Men om det inte händer så går jag istället kring och grubblar om det faktiskt var jag som hade fel i alla fall. Även fast jag faktiskt kände som jag gjorde och sa till för en anledning. Antar att jag måste sluta bry mig så mycket om vad folk tycker och inte låta mig påverkas av det. Livet är för kort för att gå omkring och ha ångest för sånt. Jag har faktiskt brytit med andra människor tidigare för att känt mig motarbetad, kränkt eller bara blivit tagen för givet. Och jag kan säga att släppa dom personerna är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Så förstår inte varför denna ångesten hänger över mig i alla fall?
 
Jag är trött på att ständigt känna pressen på att jag måste vara perfekt. För jag är inte perfekt hur mycket jag än försöker. Men ibland är det svårt att bara påminna sig själv om att man faktiskt är bra som man är. Att man kan faktiskt luta sig tillbaka och njuta av sin egna framgång, so far. Man kan inte bli en bättre människa och få ett bättre liv på så kort tid. Och det borde jag och någon veta som utvecklas så mycket under alla dessa år. Jag är utbränd av mina psykiska spöken. Kan inte slappna av. Och jag vet att det är pågrund av alla dom tankarna. Att man känner sig otillräcklig. Att man inte skaffat körkort än, att man inte har långt fint hår längre, att man kanske inte riktigt väger ett viss antal kilon som man kanske tidigare gjorde, att man kanske inte rikigt vill bli kvar på sitt nuvarande jobb i flera månader till. Och listan fortsätter.
 
Men jag måste verkligen börja ta hand om mig själv bättre. "Dont compromise yourself". Det finns en solklar anledning till att jag har dom orden tattuerade på min arm. Jag måste verkligen ta efter det. Tror inte det finns någon som inte vill känna sig störst bästa och vackrast utan att samtidigt ta för mycket plats. Men ibland säger kroppen ifrån. Eller psyket om inte annat. Jag måste sluta ruscha fram som jag gör och ta det gamla goda "en sak i taget". För snart kommer jag knäckas av allt jag vill ha, vill vara och vill göra. Har redan kommit en god bit på vägen i alla fall.

Och jag ska försöka lära mig att ge mig själv en klapp på axeln och tacka mig för vad jag åstadkommer. För jag vet att jag är bra som jag är utan att behöva anstränga mig själv allt för mycket.
 
Och jag är stolt över mig själv att jag vågar dela med mig av detta.

The little black.


Några riktigt underbara klänningar från Nelly som jag inte skulle tacka nej till nu i vinter. 
Speciellt inte den i mitten, så jävla fin. 

Eftermiddags te


050913

 
 
One day you screaming you love me loud
The next day you're so cold
One day you here, one day you there, one day you care
You're so unfair

Anledningen till att jag färgade håret rött igen.

Måste säga att bilderna talar för sig själva. 

Animal skulls

 
Hade varken tackat nej till den vänstra på sovrumsväggen eller iphoneskalet, så snyyggt.

020913


Ligger i min säng med gosefilten som senast jag skrev. 
Under helgen så har jag varit på bilträff med lisa och carro, sovit hos stefan och lite
annat. Idag har jag jobbat. Så imorgon så tänkte jag åka till farmor en stund, möblera
om mitt rum och storstäda, sen vet jag inte vad som händer än. Höreees.
 

RSS 2.0