Down with the sickness.

Nu ska jag sova och kolla film. Men först tänkte jag bara en sak. Har länge funderat på detta. Börjar 17-18 åringar bli för gamla för att bete sig barnsligt tillsammans med sina nya mognare vänner. Klart jag har vuxit i från the childhood. Som vem som helst. Men lever barnet i mig fortfarande kvar? Finns lekfullheten fortfarande i mig, och hur ska jag i så fall använda den för att det inte ska bli för mycket. Det känns (för min del) ganska obekvämt att veta att man kanske inte kan bete sig så längre med sina nya vänner. I ens nya vuxna liv. Där man gått vidare från allt och alla man brukade leka med. Har jag lekt av mig? Eller håller jag bara tillbaka? Är jag så mogen som det verkligen verkar. Kan det verkligen ha hänt? Är det mitt eget fel? Ska jag fortsätta leva som det barnet jag är innan det verkligen är försent? Vad ska mina nya och mognare vänner säga? Eller kommer dom inspireras till att göra detsamma som jag? Har jag tur så kanske, ja bara kanske. Så känner dom likadant. Vill som snart myndig fatta ett moget beslut för min egen skull. Och jag tror jag vet vad jag behöver.

Här är några grymma, tycker ni ska lyssna.
Kent – Quiet Heart
Rod Stewart – Maggie May - Edit Version
Kings Of Leon – I Want You
Lars Winnerbäck – Järnvägsspår

Hon har ett sätt som får alla män, att tro att dom är i himlen.

Kolla in min tumblr! Klicka på den blåa knappen i menyn för att komma dit!

I kärlekens krig segrar den som ger upp.

Har just skypat med cami, nu ska jag kolla futurama och sen sova!

I need a man to love.

Köpte denna underbara idag av min favoritbloggerska och goda vän http://vanessaalmeida.blogg.se/.

Not this time.

En gammal goding.

När en stannfågel ger sig av.

"Jag har en ambition att jag ska bort någonstans. Till samma syfte som  jag haft med dig. Jag blev trött på mig själv, jag blev så destruktiv. Och du fick inte följa med. Jag har en situation med ett annat liv, och du har ingen del i det. Jag ska ingenstans. Jag bara bryter lite is. Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis."
Lars Winnerbäck – En stannfågel ger sig av
 

You got a secret, but I think I know It.

Dessa godingar fick följa med mig hem idag. Dom ser inte så höga ut, men tro mig. Det är dom. Det är det närmaste ett par J.C's jag kan komma. Har knappt om pengar just nu, hehe. Köpte även en grön tunika.
D'banj – Oliver Twist

Du är så fin så det gör ont.

Min ögonsten och buskille, Sabaton ♥
Och med den här bilden säger jag godnatt! Nu blir det how i met your mother.

I won't cry for you. I won't crucify the things you do.

Idag har jag bara varit hemma hela dagen. Har svin ont i halsen och är förskyld. Hostar som en galning. Har även varit väldigt emotionellt på botten på grund av camillas flytt till Gävle. Men imorgon kör vi. Ska banne mig till skolan imorgon. Precis börjat sista året nu ju, känns awesome! Nu ska jag städa mitt rum lite. Tjing.

If you love somebody, set them free.

Bilder från sista dagen igår med camilla. Tog först en fika med lisa, åt en jättego cheesecake och lite annat. Sen träffade vi camilla och klara och åkte vi till lerum och åt pizza och träffade mirjam. Sen tillbringa vi resten av kvällen med att chilla på en lekplats. (Ja du hörde rätt). Sen efter mycket ord och tårar och hejdåkramar var det dags att åka hem.

En vän sträcker sig efter din hand, men rör vid ditt hjärta.

Idag flyttade mina fina vän Camilla till Gävle för att utbilda sig inom träning, hälsa och kost. Är så stolt över henne att hon får den här chansen och för att hon vet vad hon vill! Det var riktigt jobbigt igår när vi tog farväl av henne för att sen skiljas åt. Tårarna bara rann. I över 7-8 år så har du varit så mycket för mig. Vi kom varandra väldigt nära och blev bästa vänner. Genom åren har vi både lärt känna nya människor och är inte längre bästisar (om jag förstått situationen rätt). Men att fortfarande ha dig som nära vän och umgås med dig som vi alltid har gjort räcker fint. Men nu kommer det tyvvärr inte ske lika ofta längre. Men nu har jag verkligen någon att längta till och jag kommer aldrig kunna ersätta dig. Ska bli kul att hälsa på hos dig! Älskar dig min fina.

Dom sista fina sommardagarna.


Don't go to bed with no price on your head.


Nu vill jag bara ha någonstans att flyga, bort från er.

Bilder från kulturkalaset.

Det finns inga ord för det på det här jävla språket.

"Det finns inga ord. För vi andas, tänker, känner samma sak."
 
Jag vill säga godnatt. och vill dessutom säga att det är knappt en månad kvar. Och så vill jag avsluta med att säga att vi bara är vänner. Han och jag. Har precis fått för mig att det är så det blir bäst efter allt. After all. Vi började ju som vänner. Men frågan är om jag ens vill vara hans vän. Frågan är om man kan vara något form av mellanting mellan vän och förälskelse utan att egentligen behöva vara hans vän? Eller ens vara kär? Hoppas någon förstod vad jag mena nu. Jag undrar. Jag vill veta.
 

Ett mycket sällsynt exemplar.

Min fina sabaton. Jag lovar, han är mycket finare i verkligheten. Skräpan gör honom inte rättvisa. Han vill ju aldrig ligga still. Just nu jagar han en spindel på golvet. Som sagt, fin.

I wish I could tell you face to face insteed of singing this stupid song.

Mina fina och jag idag på kulturkalaset i göteborg.

Snurra du min värld.


I know places we can go.

Avskyr att börja ett inlägg. Vart ska man börja egentligen? Hej? Eller bara rakt på sak. Idag tog jag med tindra (lillasyster) till pizzan. Sen tog vi en promenad till drängsered. Sen tog vi bussen hem. Sen har det inte hänt speciellt mycket mer. Ikväll så ska jag träffa Emelie tror jag. Yeepp.

Och än fanns det tusentals tårar kvar.

Jag känner ingenting riktigt. Är inte speciellt rädd. För jag har fortfarande inte riktigt fattat det mamma sa förut när jag ringde. Men det får inte vara sant. Inte nu. Nu när jag äntligen fått en chans. En chans att bli den personen jag förtjänar att vara. Jag skulle bli så besviken om du aldrig fick se det. Jag ser upp till dig och din tålmodighet. Hur stark du har varit och främst för att du aldrig någonsin har klagat. Vi kan prata i telefon hur länge som helst. Och du är en av dom få som fortfarande bryr sig om allt det där vardagliga som rör just mig. Vad jag ätit till frukost, hur det går i skolan och framförallt hur jag har mått. Du vill veta allt. För du bryr dig om mig och det vet jag. Även fast jag alltid fått för mig att ingen i den här världen kan bry sig så mycket om någon, eller mig. Ditt skratt och ditt leende smittar alltid av sig. Och allt du har att säga är på något sätt alltid intressant. För du har en sådan energi som jag aldrig sätt i någon annan människa. Mitt hjärta säger att allt kommer ordna sig och att det här är bara en av alla gånger du varit svag. För svag för nuet. Men mina järnspöken skriker att jag kommer förlora dig. Och det var så svårt att hålla tillbaka tårarna förut på bussen. Det här handlar om dig. Jag bryr mig om dig på riktigt. Och jo förresten, jag är rädd. Så väldigt rädd. Jag vill inte förlora en familjemedlem till. Det är inte rättvist.
 

"Jag kastar stenar i mitt glashus. Jag kastar pil i min kuvös. Och så odlar jag min rädsla. Ja, jag sår ständigt nya frön. Och i mitt växthus är jag säker, Där växer avund klar och grön, Jag är livrädd för att leva. Och jag är dödsrädd för att dö. Men älskling vi ska alla en gång dö. Ja, vi ska alla en gång dö."

- Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )


Du kanske tycker att jag verkat borta i tankar. Det kanske stämmer.

 
Hon låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären. Hon skär sig i handleden i solskenet. För hon säger att hon redan sett Spanien. Och världen förtjänar inte dig
För du är det finaste jag vet. När allt annat här är falskt och fel. Och jag går bara ner mig. För det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.
Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid ibland är det så.
Så säg som det är. För den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna. Förlorar mig, och känslorna faller fritt på midnattsgatorna. För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?
- Håkan Hellström
 
Här ser ni en bild på mig i septum. Kom hem från Camilla för en stund sen. Vi kollade film och snackade, sen kom frallan också. Fniss. Imorgon kommer mina bröder och deras ungar hit och käkar middag och för att sova här. Det blir mysigt.

RSS 2.0