You said you were going to bed soon. So I snuck off to your bedroom.

Införskaffade denna idag som så många andra redan har gjort. Haha, men whatever. Den är snygg i alla fall!

Theese words are my heart and soul.

Kort om min dag! Föreläsningar, nationellt prov, shopping, fixat naglarna, hälsat på hos vanessa en stund efter skolan och käka med henne. Snällaste frugan har jag som lagar mat åt mig. Hihi. Har haft allmän damp idag. Menshumör. Märks kanske på hur jag skriver. Jag har varit helt galen och glad ena stunden. Och jätte irriterad nästa. Vet inte varför riktigt. Men nu ska jag nog springa upp och fixa något varmt att dricka och sen stress plugga inför samhälls provet imorgon. Börjar klockan 12, göött.
Sum 41 – With Me - gammal, men fortfarande finaste.

STAND UP FOR ROCK 'N ROLL ♥

And nothing else matters.

Get lost and then get found. And you'll come back to me. Not swallowed in the sea.

 
Nu var håret färgat i alla fall. Vet att jag sa att jag skulle vänta med att färga håret tills års skiftet. Men eftersom mitt hår har växt sjukt mycket sen jag klippte av det så ville jag belöna mig själv efter en några jobbiga dagar med att äntligen färga bort den vita tonen i mitt hår. Så nu är håret cendre typ. Blond/brunt. Fast ganska matt i tonen. Väldigt nöjd. Stormtrivs redan! Så nu är min abstrakta utväxt borta. Tänkte bara säga det. TJIIING. Och förlåt för dom galet fula bilderna. Ser ju alltid såååå glad ut på bild. HAHA.

Här kommer natten.


And bury me in all my favourite colours.

För mycket att göra, förlåt. Kan inte skriva förens jag fått ordning på allt! I helgen så har jag i alla fall varit ute, första kvällen med Mirjam, Camilla och Malin. Dagen efter det blev det att fira carros 20 årsdag hemma hos henne för att sen dra vidare ut. Idag så gick jag upp tidigt för att gå till jobbet. Och imorgon börjar jag skolan tidigare än vanligt för att tenta upp idrotten. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum. TJING.

I love you.

Undrar om man kan dö om man nyser för många gånger på för kort tid? Jag är uppe i typ 9 nysningar inom loppet av 2 minuter nu typ. Jag börjar bli orolig. Tänk om min hjärna exploderar nästa gång :( Något annat som är orutinerat just nu är det faktum att jag började skolan klockan 08.20, gick i skolan tills 15. För att sen jobba från klockan 16 till 22. Så var i skolan i cirka 8 timmar och på jobbet i 6 timmar. Sa till mig själv skarpt att jag behövde sova efteråt.Nu är klockan nästan 2 och jag är fortfarande vaken och pigg som en gris. Får såklart fredags sovmorgon som vanligt imorgon. Men dock börjar vi 12 istället för 13.20. Får dra på någon film som jag kan slockna till typ. Förövrigt så har vi bara en lektion imorgon. Sen efter det så vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen blir det att bara ta det lungt hela kvällen med camilla, men jag är sugen på att dra till bryggeriet eller nåt och dricka en öl eller nåt. Inte för att jag egentligen är i form för att dricka mycket. Och det hade jag inte tänkt heller, för det orkar jag inte. (Väntar tills på lördag) Men har inte varit på bryggan förut. Så får se vad som händer. Nu går mina ögon i kors. Küsssss.
Tjockis-julias första år och min vackra moder på bilden. 

Jag måste ha varit någon annan innan jag kände dig.


Blev riktigt rörd av den här kommentaren. Jag uppskattade den verkligen! Kul att man kan inspirera andra som har känt/känner likadant. Kommentaren kom från inlägget där jag öppet skrev om vad som hänt med mig under det senaste och hur jag mått. Det tog faktiskt emot att skriva det. Men har egentligen inte att förlora på att vara öppen med vad jag känner längre. Om nått. Så tack själv Johanna!
 

Magiskt.

En av dom få låtarna någonsin som jag spelar om och om igen. En riktig fullträff. Vet inte riktigt hur. Men den har en sån positiv inverkan, det får mig att tänka på gamla fina minnen. Floda, vänner, Alléskolan, sena sommarnätter med speciella människor. Den är helt perfekt.

Let's have a toast for the douchbags.

Nöjd som sagt.

Hope is a dangerous thing. Hope can drive you insane.

Fotografen bakom denna fina är jag & den fina modellen är Sara Ekström. Tog den idag i studion. Lär använda den till mitt projektarbete som ska vara inne till jul. Just nu sitter jag nöjd. Har precis kommit hem från stan och ätit en god middag med mamma och pappa. Idag fick jag mina efterlängtade Johnny bulls, snart ska jag till jobbet för att sola. Göööött.

Best thing ever made.

Ibland har jag och Emelie humor. Har man inget roligare i skolan än läxor så får man ju faktiskt göra det bästa av situationen. Och ja, detta är menat som en hint till er yngre i estethuset som verkar tro att vi andra tycker det är jätte mysigt att se er grovhångla och ligga på vandra i sofforna. Ärlig talat. Dock så menar vi inget illa. Men lite äckligt är det faktiskt.
Tänk på att ni är dom som är yngst och inte vi :)

When all I ever wanted was a part of you.

Le outfit of idag. Nu ska jag sätta mig ner för att skriva klart en uppsats tills imorgon. Sen ska jag kanske kolla ett till avsnitt av bästa Revenge! Men som sagt. Ska fan i mig bli klar med allt tills imorgon! Ska bli så skönt att få alla uppsatser i engelskan klara! Imorgon ska jag in till stan och köpa mina efterväntade Johnny Bulls. Frågan är bara om jag ska köpa svarta eller bruna? Båda färgerna passar ju allt förstås. Men ändå. Känner att mitt liv är lite för mycket på rutin just nu. Händer inte så mycket. Ser mest fram emot helgerna. Och på kvällarna så ska det bli kul att få jobba lite extra på nya jobbet. Godnatt!

I'm shipping up to Boston.

Ligger helt utslagen i sängen efter första dagen på jobbet. Nice.

The hardest thing about knowing you don't love me is that you spent so much time pretending that you did.

 
Idag känns allt verkligen kasst. Ska fan sluta gå ut, det blir bara drama vart jag än beger mig. Idag har jag bara sovit och kollat revenge. Åkte till vanessa en stund och drack en rosa pantern. Fast blå. Mysigt. Imorgon blir det första dagen på jobbet!

Önskelistan för julen 2012.

Till jul så önskar jag mig dessa fina grejer.
* Sänghimmel på mitt rum/vita fina draperier som delar av rummet på mitten.
* Stora Iphone-högtalare.
* Svarta Johnny Bulls.  köpt ett par nu!
* Vita Jeans.
* En helkroppspegel till mitt rum.
* En fet jävla old school tatuering på överarmen.
* Och håll i er, PENGAAR. Haha, otippat?
 
Nu ska jag kolla på Revenge. Natti.

Cause I've been treated like dirt.

Jag förstår mig verkligen inte på folk. Hur vissa människor tänker och hur skev bild dom kan ha på andra människor. Jag kan säga att jag klarade mig. Jag har aldrig blivit mobbad för hur jag varit som person eller dom valen jag gjort. Men jag har blivit lämnad, förtalad, retad och trakasserad av människor på grund av liknande saker. Jag vet att många människor skulle gärna byta plats med mig. Så att jag går en estetisk inriktad linje är något jag längre inte ens tänker på. Förut var det något jag dagligen mådde dåligt för. T.ex för att personen jag älskade under flera års tid plötsligt tyckte att jag var äcklig. På grund av dessa förändringar jag gjorde med mitt liv. Så gick jag från att vara den mest eftertraktade personen i hans liv. Till äcklig. Nu är vi inte längre någonting förutom vänner. Men jag kommer alltid ha ångest för att jag höll på att bli ett vandrande vrak. Jag slösade bort nästan 2 år av mitt liv på att "försöka vara" den där speciella människan. Jag blev nästan tillfredställd av att chocka människor runt omkring mig. Men att få höra "Du såg mycket bättre ut förr", eller "Från fjortis till emoestet". Det gjorde innerst inne väldigt ont. Nu kämpar jag istället för att bli den människan jag var förut. Jag kan lätt säga att förändring märks och det uppskattas av min omgivning. Men det går inte en dag utan att jag tänker på dom där töjningar jag hade i örat, läpp piercingen och framförallt, ett hår som slittits sönder för all färg, svart, röd, rosa. You know them, jag har haft alla. Nu känns allt bara tillgjort. Konstigt.

Blev under helgen ordentligt sårad av 2 människor som jag trodde jag kunde lita på. Som brukade vara mina vänner. Jag ska skriva här vad som hänt. För jag tycker inte någon förtjänar att bli behandlad på det här sättet. Jag struntar i vem som läser det här. Jag skriver detta för min egen skull.
 
Jag var hopplöst kär i en kille i över 3 års tid. Vi bröt för lite mer än en vecka sen. Han kom fram till att det var bäst att vi bara vara vänner för att han delvis visste hur mycket han hade sårat mig. Men också för att han inte älskade mig som jag älskade honom. Jag var ledsen i kanske 2 dagar. Men respektive dagar var jag bara arg. Kändes som att jag hade lurat mig själv under allt för lång tid. Men jag skakade av mig det, såg bort från det negativa och tänkte vilka fantastiska vänner jag har som stöttar mig genom det här. Jag såg fram emot en fredagskväll med 2 av dom bästa tjejerna. Jag var taggad, då får jag ett meddelande från han där det står:
"Jag ångrar det jag sa. Saknar dig. Ring mig."
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta ner jag såg det. Men jag ringde aldrig upp och jag struntade i att svara. Jag berättade för mina vänner när vi väl var ute på krogen. Dom sa bara "Vad va det vi sa" och "Alla visste att han skulle ångra sig". Jag tänkte det bara som en upplyftande grej när allt var som värst. Men jag visste att jag forfarande behövde komma över honom. Senare kom en annan vän över, som även är kompis med han. Jag berättade vad han hade skrivit tidigare under kvällen. Då sa min vän något som sårade mig något fruktansvärt mycket, och något som la grunden till att bli den värsta kvällen på väldigt länge. Det var nämnligen min vän som stod framför mig och en annan kille som hade skrivit meddelandet från hans facebook. Med dom orden så kände jag bara hur marken föll under mina fötter. Och plötsligt var jag tillbaka på ruta 1. Det blev en kväll med många tårar. Jag var knäckt. För det mina så kallade "vänner" nyss hade gjort mot mig, var något som jag redan då visste att jag aldrig någonsin skulle kunna glömma. And all of a sudden. Så kände jag mig som skräp. Men det var nog planen, och dom lyckades. Verkligen. Men ey, det sägs ju att det som inte dödar dig gör dig starkare. Så det måste ju göra mig till wonderwomen. Skitliv. Bilden överst är tagen från den tid jag kallar perioden, och bilden längst ner är en bild av mig idag. Nytt jobb, ny frisyr. 6 kilo lättare. Jag ler mot fler människor än vanligt. Och jag har blivit en mästare på tolerans. Jag kan nu något jag aldrig kunnat tidigare. Acceptera. Tusen gånger starkare. Och jag är så jävla stolt över mig själv som inser det.
 
"Och allting med dig, var det jag ville ha. Förutom att jag aldrig var tillräckligt bra.
Nu är jag värdelös. Och du någon annans. Och det gör mig riktigt förbannad.
När jag tänker på din lena kropp, vet du vad jag tänker? Då, vill jag kräkas."
- Lillasyster

För konstig för att leva. För unik för att dö.

Nån som älskar måndagar? Inte jag i alla fall. Idag har jag bara varit i skolan, hängt med Johanni hela dagen. Osminkad har jag varit också. Haha, nice. Solade. Fick typ ingen färg som vanlig. Det måste vara något fel på mitt pigment. Blir ju fan bara röd. AARG. Måste plugga, måste skaffa ett nytt jobb. Måste ha nya skor och jacka. Vill ha vita byxor. Vill ha ork att skriva mer utförligt. Men bajs. Nu vill jag chilla. Haha, vilken tönt jag är. Haajrååå.

Happiness is like the old man told me. Look for it, and you'll never find it all.

Bilder från igår. I fredags så var jag ute med Camilla och Malin. Men kvällen blev inte som vi hade tänkte oss. Det blev bråk. Det var inte vi som bråkade. Och vad det handlar om tänker jag inte skriva här. Men jag var väldigt upprörd och kvällen slutade med konfrontationer och tårar. Det blev en riktig skitfredag rent ut sagt. Sen slutade det med att vi åkte hem och la oss. Igår blev en mer lyckad dag dock. Lisa hade fest och sen sov jag, Lone och Moa där. Vi åt frukost dagen efteråt och tittade på tv. Idag så har jag bara tagit det lungt. Hann inte gå till gymmet innan det stängde men får väl sola imorgon då. Det var allt för nu. Hajrråå.

A Clockwork Orange.

Denna rullen har vi sätt på dom senaste 3 lektionerna av Kultur & Ideé Historia. Jag tror många som inte hade hört talas som den här filmen innan blev (som jag) väldigt chockad. Filmen är alltså från 1971. Men skulle lika gärna vara en av alla dom sjuka filmer som skulle kunnat gå på bio idag. Förutom deras gammalmodig språk och hur dom klär sig. Filmen var för mig väldigt obehaglig och jag hade svårt att greppa att det var en drama och inte en skräckfilm. Den var brutal med mycket våld, sexuella övergrepp mot kvinnor. Ondska i största allmänhet. Det var en film som hade ett väldigt tydligt budskap även om handlingen var lite luddig. Föds människor goda eller onda? Väljer man själv om man är god eller ond? Och vart går gränsen för moral, regler och normer? Hoppas inte trailern avskräckade er allt för mycket. Men det var faktiskt en väldigt bra film. Dels flr att den var lite otäck, gripande och rolig på samma gång. Defenitivt ingen kärleksfilm att ligga och gosa till. Men jag tycker alla borde se den.

If he's stupid enough to walk away, be smart enough to let him go.

No more sex, no more hands in places they shouldn't be.
No more giving you my heart so you can stamp all over it.

Don’t compromise yourself. You are all you’ve got.

Fick bli en bild på kristin och mig. Tagen på Matildas 18 års middag!  Idag har det varit en lite bättre dag, har fikat med mina fina tjejer och tagit skydd från rusk och regn. Planerat helg och veckan. Har så mycket jag borde berätta. Men orkar inte skriva mer nu för måste sova.
Så himla mysig låt, Mando Diao – I ungdomen.

BAD DAY.

Somliga dagar så kan allt rasa samman utan den minsta lilla mentala förberedelsen. Idag var en sån dag. Har sovit i knappt en timme sammanlagt under det senaste dygnet typ. Fick ett samtal klockan 4 i natt som fick allt att falla som ett korthus. Och plötsligt så kunde jag se mig själv som solo. Jag hade inte kvar det jag hade haft under dom här 3 åren. Och jag kunde inte somna om efter det utan låg och stirrade i taket tills väckarklockan ringde. Måndag och dags för en ny vecka i skolan. Jag kände bara en sak under hela bussresan till skolan. Jag vill kräkas. Åt knappt någon frukost och alla tankar slog mig i magen. Väl framme vid skolan efter morgonciggen så ser jag vid entrén till Häggen att dom har ställt fram ljus, blommor och en bild av en tjej. Jag stod länge och kollade på fotot. Jag kände henne inte väl med har sätt henne tillräckligt många gånger för att känna igen henne. Fick senare reda på att hon tagit sitt liv. Lärarna var ledsna och min handledare hade även henne som elev nu innan hon tog studenten i våras. Det har regnat stora delar av dagen och allt har varit så grått. Dessutom slutade jag klockan 6 så jag var inte hemma förrens halv 7. Allt har bara känts sorgligt och fel idag. Har så fina klasskompisar som förstår, stöttar och lyssnar. Utan deras stöd så hade en dag som denna känts värdelös. Vilket den faktiskt har varit med. Kan bara hoppas på att det blir en bättre dag imorgon och ångesten släppen. Teo och jag kom överrens förut om att hösten förstör oss. Löven som faller slår oss som käftsmällar i ansiktet och många upplever sin egen situation som piss. Så kan det vara ibland. Och idag känner jag för att berätta min syn på allting. Ni hade verkligen inte behövt läsa så här långt. Men är tvungen att rensa luften genom att skriva. Jag skänker en tanke till Hannas familj, vänner och alla som sörjer. Och för min egen del så ska jag fortsätta kämpa. För livet har ett lyckligt slut för den som håller ut. Nu ska jag försöka ta igen all sömn och hoppas det känns lite bättre imorgon. Godnatt.
 
Håkan Hellström – Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig
"Livet innan det kunde jag utan och innan. Jag kunde haft det så föralltid"

RIDE INTO THIS WORLD ALL ALONE.

Avslutar lovet och helgen med att kolla ett nytt avsnitt av sons och froda lite. Mys!

I WOULDN'T MIND.

Vill ha, nu.

How I wish you were here.

Finaste låten, finaste filmen. Ska kolla den nu för gamla tiders skull. 
Lords Of Dogtown ♥

Let's make the most of the night like we're gonna die young.

Nu drar jag ner till lisa för att starta kvällen på bästa sätt! HAJ HAJ.

Because those who mind dont matter, and those who matter dont mind.

Jag och min finaste milla under helgens halloween fest. Hon som amerikansk fotbollspelare och jag som inbrottstjuv. 
Har inte orkat skriva så mycket, men livet har ju sina upp och ner gångar. Det har det alltid. Vet inte varför, men just nu så går jag runt med ett orosmoln över huvudet. Eller, jo jag vet varför. Men det är inget jag vill dela med mig av för det är löjligt att tänka på det sättet. Just nu försöker jag bara skita i allt och vara glad för det lilla. Och jag har ett väldigt rikt liv. Har det mesta man kan önska sig så ska försöka sluta tänka negativt. 
Godnatt!

Questíons.

Namn: Julia Linnea Felicía Forsberg
Ålder: 18
Längd: 1.63
Sko-storlek: 38/39.
Född: I Göteborg
Bor: Floda
Gör just nu: bloggar, går i skolan, är med vänner, festar, fotograferar.


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Nära till skratt, oftast snäll, nöjd med mitt yttre.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Kan lätt uppfattas som otrevlig mot folk jag inte känner, glömsk, sjukligt bekräftelsesökande.


Vad är du rädd för: Hajar, mörker, att bli lämnad.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Min personlighet, min konstanta vilja att förbättra saker och utseende.
Det roligaste jobbet du haft/har: Älfsborgs fästnings Café med Emelie. Just nu är jag deltids lektant.
Har du körkort och egen bil: nope, bara en bil att övningsköra med. 
När tog du ditt körkort: -
När grät du senast: Igår kväll när jag upptäckte att mitt bankkort blivit stulet.
När skrattade du senast: Idag 
Vem åkte du bil med sist: Pappa
Vem åt du mat med sist: Emelie
Vem sov du hos sist: Emelie
Vem sov hos dig sist: tänker jag inte skriva här haha.
Vad var du rädd för när du var liten: djupt vatten, men när jag tänker efter så fortfarande haha
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: modedesigner 
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 3 ggr kanske.
Värsta smärtan du råkat ut för: Måste nog vara alla gånger jag haft urinvägsinfektion. kan inte komma på nåt.
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Floda, min barndom, vänner, kärlek, friidrotten, familjen.
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Kärlek, orättvisor, elaka människor och att min moster fick cancer.
Har du någonsin sportat: tränade friidrott i typ 7 år
Någon du ser upp till: Mina storebröder, Matilda, m.m
Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, mobil, nycklar, smink, laddare, godis (oftast)


Har du varit utomlands någon gång: ja, har varit utomlands varje sommar sen jag var 3-4. har varit i nästan alla länder i eu förutom ett fåtal då båda mina föräldrar har jobbat inom resor.
Vilken plats var finast: En riktigt fantastisk plats jag gärna skulle besöka igen är Mont Saint Michel. Det kan vara en av dom finaste platser jag någonsin varit på. Men min absoluta favorit semesterort är L'estartit. Dit åkte vi alltid med hela familjen en gång om året ända tills jag var 14-15 år. Kolla länkarna!
Största stad/städer du varit i: Har varit dom flesta europeiska huvudstäderna. Vet inte vilken som är störst.


Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: om kärlek är en drog så visst
Rökt: försöker sluta.
Snusat: ja, under några perioder. Men inget vidare.
Druckit: Ja
Har du piercing eller tatuering: 5 i öronen (har även haft töj i varje öra 12 m.m, har haft i läppen, näsan (septum), no tattoos yet.
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Runt 1.70-1,75 lång, rolig, SKÄGG/STUBB ÄR ETT PLUS ♥, lite kaxig men inte för kaxig, spännande, han ska vara lite av en egen sort. Inte försiktig. 
Finaste komplimang du fått: "Du har ersatt alla typer av droger i mitt liv", "Du är en vackraste människan jag vet", "Du är en sån person man inte vill lämna".
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: japp.
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: you know it.
Har du någonsin fejkat en orgasm: finns det någon tjej som inte har? 
Hur många sex-partners har du haft: inget jag vill skriva här.


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: landet om man är med rätt människor, mysigare känsla.

Hamburgare eller pizza: pizza

Kött eller fisk: inget av dom, vegeterian.

Hund eller katt: hund

Aftonbladet eller expressen: aftonbladet hah

McDonalds eller MAX: Mcdonalds

Vin eller Öl: Öl!

Charter- eller skidsemester: Beror väl på

Sverige eller Utlandet: Sverige

Sport eller nyheter:  Nyheter

Hockey eller fotboll: Hockey

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: ljushåriga, men inte för ljusa. annars är svart snyggt som fan.

Sommar eller vinter: Sommar.

Vår eller höst: höst

Flyg eller tåg: tåg.

Bil eller buss: bil


RSS 2.0