Funny how you always wait until domesday.

Vill bara spy så mycket läxor jag har. Hur fan ska jag hinna allt på 3 dagar?

Karma

 
Fyfan va bra, kom ut på youtube igår. Den har inte många visningar än men förtjänar verkligen fler. Lyssnat sönder den här låten under senaste. Speciellt när jag varit på gymmet eller när jag bara varit allmänt pepp! 

Jobbångest, hjärtesorg och förlorad vänskap.

Nu 5 dagar innan studenten så trodde jag jag skulle vara lyckligare. Men det finns alltid saker att förbättra. Men på senare tid har småskiten bara rasat in i mitt liv. Jag gillar inte att klaga när jag vet att det finns folk som har det mycket värre. Min moster har cancer till exempel och jag ser verkligen hur ledsen mamma är. Min farmor mår verkligen inte bra och jag känner i hela själen att jag snart kommer att förlora henne. Och då kommer jag gå under jorden för jag älskar min farmor. Fyfan va dum jag känner mig. Men jag måste få skriva det här innan jag förtränger min ilska i sprit, stundentkläder och presenter.
 

Jag kommer vara pank hela sommaren. Jag som varit 110 procent inställd på att få jobba på mitt jobb i sommar har precis blivit varslad. Ganska omgående också, utan förvarning. Jag och naomi som är anställda som gymvärdar kommer att få jobba fram till skolavslutningen. Sen blir det inget jobb under hela sommaren. Jag vill gråta. Jag har försökt att söka lite andra jobb redan nu men bara tanken på att jag inte kommer att få jobba skär i hela kroppen jag kommer ligga på gräsmattan ett helt sommarlov och bara känna hur det kliar i fingrarna. För jag är en sån person som vill göra nytta. Jag vill jobba, jag vill bli belönad för hårt arbete. Och jag som inte ens ska på någon studentresa eller något. Jag som hade planerat att resa någonstans till hösten, gå på metaltown och forstätta på min tatuering som inte ens är halvklar. Allt togs precis ifrån mig.
 
Det har gått en jävla lång tid. Och jag klandrar ingen annan än mig själv. Fast när jag tänker efter, vad skulle jag ha gjort? Man kan inte hjälpa hur man känner för någon och dessa 4 år gamla känslor har bara funnits kvar i mig och växt sig starkare. Jag vet och har vetat länge att det inte skulle bli han och jag. Men jag vet hur fina vi hade kunnat bli tillsammans. Jag hade varit beredd att göra allt för att det skulle funka mellan oss. Men 4 år av lögner, svek och bortförklaringar har bara förstört mig och min syn på vad kärlek är. Och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. För även fast han sa det, så fanns han aldrig där. Han stod inte där bredvid mig och blev fotograferad med mig och min balklänning. Han kommer inte komma fram till mig på självaste studentdagen och berätta för mig att han är stolt över mig och att han älskar mig. För hade han älskat mig så skulle han varit här just nu. Och det är han inte. Oavsett om jag vaknar upp brevid han imorgon så kommer det inte förändra något. För han har byggt upp en mur runt om sig som jag inte kan komma runt. Jag kommer aldrig nå fram hela vägen. Mitt hjärta gör ont och jag vill kräkas när jag tänker att jag aldrig kommer kunna ändra på det här. Jag vill inte ha någon annan jag är hellre ensam. Jag kan inte sova på nätterna för det enda jag gör är att ligga och tänka på allt och hur misslyckad jag känner mig som person. Alla misstagen som fick honom att tveka och hur äcklig jag känner mig. Jag känner mig så jävla ensam och liten. Och obetydlig. Jag orkar inte skrika mer på honom. Ska aldrig mer säga "Gå härifrån då, gå bara! Jag vill ändå inte ha dig här." eller "Försvinn ur mitt liv". Jag ångrar alla gånger jag vände bort mitt huvud då han försökte kyssa mig, bara för att jag var sur. Ska aldrig mer idiotförklara honom för han var den som var smart nog att göra mig till en idiot. Och en idiot nog att säga att jag alltid kommer att älska honom. Han kommer alltid vara extra speciell för mig. Han var min "skinny love". En kärlek som fanns där men var för skör för att hålla, en relation som aldrig fick chansen att utvecklas. Som aldrig var modig nog för att bli offentlig. Allt är försent och förlorat. Mitt hjärta är krossat.
 
Jag har förlorat en bästa vän en gång tidigare. Då visste jag hur fel jag hade gjort. Men när jag tänker på hur allt blev den här gången. Så ångrar jag ingenting jag sagt. Konstigt engentligen men jag var inget annat än ärlig och det är honom som alltid sagt åt mig att säga vad jag tycker. Nu gjorde jag det. Jag var så trött på skitsnacket, hur hon idiotförklarade mig och hur hon ofta valde andra människor framför mig. Hur hon vissa dagar bara struntade i att svara på mina samtal och sms för att hon själv mådde dåligt. Och hur hon sen kan säga "Jag gjorde allt för dig, jag lät dig sova hos mig, betalade saker åt dig". Jag sträckte ut min hand för henne så många gånger men i slutändan så spottade hon mig ändå i ansiktet. Berättade för mig vilket svin jag var och att jag saknade hjärna. Om hon känner så för mig så var vi aldrig vänner. Och det vet jag idag. Jag har börjat rensa bort andra människor ur mitt liv också. Såna som jag känner inte längre gör mig någon nytta eller som inte vill mig något gott. Jag är trött på att känna att jag har många vänner som egentligen inte bryr sig. Så därför ser jag bara till dom närmaste och mina äkta vänner. För dom finns alltid kvar i slutändan. Och det var det jag försökte förklara för henne också. Men nu är allt förstört, vi blir inte vänner igen.

Ibland blir inte allt som man tänkt sig.


Torsdag


I'm living on sexy nothing.

Idag har jag och Matilda varit på stan hela dagen och fått inhandlat det sista innan studenten. Skor, konfetti. Underbart. Har även solat, tränat, jobbat, fått träffat camilla och malin en snabbis och köpt dom sista biljetterna till studentfesten. Imorgon kommer nog klänningen. Ber till satan att den passar den här gången haha.
 
_Igår så var jag Matilda och Sigrid och hälsade på farmor som fyllde 79. Sen åkte vi och köpte ett hav av godis bokstavligt talat. Sen gick vi ut på en lång härlig promenad i regnet. Efter ett tag så brydde vi oss inte ens om att både skinnjackor och hår som var helt genomblött. Vi gick hem och tittade på The haunting in connecticut och åt upp det mesta av godiset. Sen somnade vi som stockar. Bra dagar.
 
Lynyrd Skynyrd – Free Bird / UB40 – Red Red Wine  / Aerosmith – Janie's Got A Gun

And It's coming closer.

  
Med endast 9 dagar kvar till studenten.

Valand /


_Ingen smickrande bild på varken mig eller Douglas egentligen.
Men ska det va så ska det. Här har ni gott folk, balen 2013.

We're up all night to get lucky.

Solen har börjat titta fram. Och dom små sakerna gör mig helt plötsligt lycklig. Med endast 15 dagar kvar till studenten, en underbar bal avklarad och äntligen någonstans känna vilka ens verkligen vänner är. Det är livet. Tror det kommer bli en bra sommar i alla fall. Nu saknas bara ett extra jobb bli klar med alla uppgifter i skolan. Sen leker livet.
 
Idag har jag varit i skolan och sätt en grym konsert av musikarna. Så duktiga var dom. David Bowie tema. Sen in till stan för att träffa Lisa och Frida lite spontant. Fick med mig lite rea fynd hem. Härligt! I helgen blir det jobb fredag lördag och söndag. Men på fredag ska jag och Caroline göra något kul! Blir nice.
 
Daft Punk – Get Lucky - Radio Edit

Cut out all the ropes and let me fall.

 
Who will love you? Who will fight?

All these..

_Dom som känner mig vet att jag har så brutalt lätt för att störa mig på folk. 
Självklart har alla sina brister och jag är egentligen ingen bitter person.
Men ibland alltså. Här kommer en lista på egenskaper hos människor som jag retar mig på.

  • Korkskallar till killar som fortfarande tror att tjejer bara bryr sig om killens utseende och killens bil. Ärligt talat. Vi tjejer som har mer än en halv hjärna bryr oss inte om ni har en volvo 240 eller en ferrari.
  • Tjejer som sitter och tittar ner i sina mobiler och kollar igenom instagram för hundrade gången på fester. Eran osäkerhet syns mer när ni avskärmar er från sällskapet och ni ser inte mer upptagna ut bara för att ni sitter där med era mobiler. Tro det eller ej. Våga, säg något istället.
  • Tjejerna som väger cirka 45 kilo som säger att dom ser tjocka ut. Antingen så förstår ni inte själva hur ohälsosama ni ser ut och då är det bara synd om er för då är ni sjuka. Eller så vet ni med er att ni är smala, men pågrund av erat dåliga självförtroende så söker ni bekräftelse och klagar över eran storlek och hoppas att nån människa ska säga "Sluta, du är inte tjock. Du är pinnsmal." Kom ihåg att er vill bara hundarna ha. Real men are longing for a nice piece of meat.
  • Tjejer som tror att dom är nyttiga när dom gymmar en gång i månaden, och dricker protein shakes varje morgon för att bygga muskler. Haha. Nej ännu värre. Tjejer som tror att dom är nyttiga med sitt protein fluff och sina protein pankakor, gymmar men inte äter något annat för att dom vill gå ner i vikt. Vill ni gå ner till en hälsosam vikt. Ät rätt och träna några gånger i veckan istället.
  • En del hästtjejer som skrittar sina hästar på vägar där det pågår ständig trafik. Vi billister förstår mycket väl varför hästarna blir skrämda när det kommer bilar emot dom i full fart. Hästarna måste bli jätte stressade. Sen finns det duktigt hästfolk som skrittar eller rider ut med hästarna på platser där hästen inte behöver bli stressad. Guldstjärna till er. 
  • Personer som byter profilbild eller omslagsfoto på facebook var och varannan dag. Ni kommer inte hinna få några likes på dom bilderna om ni trodde det haha. Inte för att likes är viktigt för mig. Men man märker gaaanska ofta på bilder vilka som är ute efter likes och vilka som inte är det.
  • Lärare som kan skälla ut en hel klass för att dom inte skött sina uppgifter som dom ska. För att sen säga "det är inte för min skull jag säger det här utan det är för eran". Jaha, men om det nu är för våran skull så har du ingen rätt att bli arg på oss för att vi inte vill det. Om dessutom ingen i klassen finner det du har att säga intressant nog att lyssna på så borde du nog även fundera över din framtid som lärare.
  • I relationer där den ena partnern blir avundsjuk så fort den respektiva pratar med någon annan av det motsatta könet. Lugna er. Om det är äkta kärlek så behöver ni inte oroa er för det. Innan ni blir sura över vad eran partner skulle kunna göra mot er. Ta en noga funderare över hur ni själva är och hur ni skulle hanterat det. Man har väl sätt flera skräckexempel på killar som själva vet om hur illa dom beter sig mot sin partner. Och därför är rädd att dom ska göra samma sak mot dom.
  • Killarna som tycker att dom är coola när dom skriver på facebook att dom inte kan träffa sina flickvänner för att det är "chest day" på gymmet. Ni kan ju bara gå och dra något gammalt över er. Men visst om ni vill sitta ensama hemma med era muskler så gärna för oss.
  • När killar blir flockdjur och tillsammans beter sig som grisar. Hur dom kan göra slut med sina flickvänner på telefon, självklart med högtalare på så hela gänget får höra. Hur dom kan trigga varandra till att göra dom mest vidriga saker. Allt för att få en kick. Ni kommer aldrig vara något utan varandra och även fast ni drömmer om kärlek så är ingen direkt sugen på att ge det till killar som er.
  • Bortskämda personer som skryter om hur deras föräldar lägger över 500 kr på kortet för att ni ska gå och äta pizza. Haha nice. Vänta tills den dagen ni inte bor hemma längre och inte era föräldars ekonomi finns tillgänglig längre. Det blir väl kul va?
  • Och slutligen. Ni tjejer som tror att sex är ett antal. Det är fel. Man ska aldrig kompromissa med sånt. Man behöver faktiskt inte ligga med varenda kille man tycker är snygg. Sex ska delas med någon som vet vad man håller på med. Inte nån trött jävla kille med skjorta som du lyckats få mig dig hem från krogen. Sånt är inget man skryter om. För det är bara ett misstag.
- Förlåt för min ärlighet. Inget av detta är riktat mot någon speciellt individ.

I'm on top of the world.


Riktigt busväder blev det igår precis som vi trodde. Men åh vilken underbar kväll. Tråkigt att jag inte
hittade kompisarna uppe vid Götaplatsen för fotograferingen. Det var svårt med alla limousiner, paraplyer
och hysteriska föräldar. Men hittade ju min baldejt och det var ju det viktigaste.
Inne på valand hittade jag alla kompisarna och vi blev först fotograferade och drack champagne.
Sen blev det världens godaste middag med tal och annat kul. Vi drack även en del vin, rökte även ciggarer
dansade vals och sen på kvällen blev det mer dans och baren öppnades. Magiskt!


Please look at..

_För jag lägger ut en del trevlig bilder där.
Gå gärna in och titta även fast du inte äger en Tumblr själv.

I think he took my soul.


Lite bilder från min ovanligt långa helg. Imorgon är det dags för bal. Är nästan nervös.
Vill vara så himla fin.

Coffee before the cinema.


7/5

En solig eftermiddag med bästa.


Neverblue.

Åh vad jag gillar er! Så himla kul att se hur ni har utvecklats. Grattis till er och jag önskar er all framgång! 
Om precis 1 vecka så är det dags för bal. Då kommer jag självklart dela med mig av bilder på mig och
min balkavaljer Douglas som är basisten i neverblue. Häftigt att ha så talangfulla människor omkring sig
i sin vardag. Kommer bli tungt att lämna häggen faktiskt. Har träffat så många inspirerande människor
på estet. Vet att dom alla kommer att lyckas i framtiden!

Breakfast

Kaffe + våfflor med hemmagjord varm jordgubbssås. Delar gärna med mig av receptet till jordgubbssåsen.
Nu blir det jobbet och sen träna tror jag. Eller sola.


Blue lake town.


In the dark I had no name.


Hurry boy she's waiting there for you.

 

4/5-13


Dimmiga dagar.


Allt är inte fel. Men mycket är inte som det ska. Just nu har jag det ganska bra. Jämfört med andra. Men det har varit bättre. Allt är okej. Men inte mer än så. Inget är direkt intressant. Och jag som har hållt ut så länge. Man glömmer bort vad som komma skall och ser bara alla negativa saker som legat och växt. Saker som inte gör ont egentligen i det stora hela. Men trånga skor orskakar skav. Det är jävligt, det svider till då och då och det finns bara där och växer sig större. Och så innerligt vill man bli av med allt. Trodde man bara kunde släppa det. Släppa taget. Men så enkelt är det tydligen inte. Det kommer alltid tillbaka. Det är som jag egentligen alltid vetat. Det som går runt kommer alltid tillbaka nån gång.

Har förlorat mig själv i något så obekvämt. Det här känns inte som jag. Jag vill bara skrika när jag tänker på det. Jag förstår inte längre. Nu är dom plötsligt ute efter mig. Vill ha något av mig. Jag är mer intressant än någosin i mitt snart 19 åriga liv. Alla vänder helt plötsligt på huvudet. Men jag är någon annanstans i en annan värld, knappt kontaktbar. Och bryr mig inte ett skit om dom där människorna som plötsligt tror att dom känner mig. Dom vet ingenting. Dom har ingen anning om hur det känns. Hur det känns att inte veta sin plats. Att inte veta vad som komma skall. Att inte vara till någon nytta. Jag har ingen själsfrände. Jag är egentligen ganska ensam.
 
Jag har en försvarsmekanism. Det är en maskin som upprepar saker. Gång på gång så får det bära eller brista. Allt hänger på motorn med ett hjul som snurrar runt runt runt. Upprepar samma historier flera gånger. Samma tråkiga salar i skolan där en del människor ändå har något emot mig. Samma tåg som går antingen in till stan, skolan, kompisar eller till honom. Samma andledningar att gråta och skämas för att man gör det, samma krogar, samma fulla fredagskvällar som alltid leder till samma säng. Åka hem dagen efteråt och promenera till buss efter buss. Lyssna på samma låtar för hundrade gången. Tom. Tänker att allt hade kunnat se annorlunda ut. Men vad hade jag kunnat göra annorlunda?
 
Uttråkad, trött och ointresserad.

Black summer sky.


Finaste älskade du.

Alde / 2012

Livet rullar


RSS 2.0