Miss Cruella Devil.


There'll be no sunshine



Black 'N White



Nu börjar det närma sig mina älskade vänners student. Och det ska ni självklart få massvis med bilder på! Nu ska jag kolla soa och sova. Ha't najs!

Bikbok by Whitney Port.


Några jag aldrig kommer glömma.


Forever young.




I can't live, with or without you.


You are the reason I have a middlefinger.


250 kg kärlek.


 
Fyfan vad du är snygg när jag är full. Jag har supit hela kvällen för din skull.
Din skönhet den gick hand i hand med min promill, lika bra oh' ta en jävel till.


You are a strong women.




Filmkväll med mamma. Mysigt!


Dagar kvar till min 18 årsdag.


Studentbalen Lerums gymnasium, tvåtusentolv - del 6






Sista delen med  bilder från studenten. Från vänster: David, Malin & Erik.


Studentbalen Lerums gymnasium, tvåtusentolv - del 5.



Malin & Caroline.



Rasmus.




Glada tjejer och killar!


Studentbalen Lerums gymnasium, tvåtusentolv - del 4.





Mirjam & Vicky.


Studentbalen Lerums gymnasium, tvåtusentolv - del 3.



Catrin.


Victor.



Helena.



Rasmus & klara.



Victor.



Nicklas & Nathalie.


Studentbalen Lerums gymnasium, tvåtusentolv - del 2.




Alexandra.



Pontus.



Simon.


Studentbalen Lerums gymnasium, tvåtusentolv - del 1.






Camilla & Klara.


Ever since I was eight or nine. I've been standing on the shoreline.



Vet inte riktigt vad som händer just nu. Jag vet inte vad som händer med mig. Jag vaknade imorse efter en lång natt med mina underbara vänner. Men inget kändes relativt. Och inget kändes värt att bry sig om. Så kan det bli när man bryter sig loss från något. Man vägrar att inse det. Att man är deprimerad alltså. Man vägrar att inse att man behöver hjälp. Så man ligger istället vaken flera timmar efter att man vaknat och bara stirrar upp i taket. Så mycket saker som jag borde göra. Men har inte lust.

Förlåt till er. Mina fina vänner. Ni som tar åt er eller ni som känner er bortglömda. Svikna eller lurade. Mitt hjärta känns helt tomt just nu. Och jag vet inte riktigt vad jag känner för just nu. Ingen sa att det skulle bli så här svårt. Men jag visste att det inte skulle bli lätt. Jag försöker bry mig mer om det runt omkring mig. Men jag är för likgiltig för att ens försöka. Men jag skulle aldrig stått vid eran sida om jag inte hade älskat er. Så förlåt. Jag är inte mig själv just nu bara. Men det kommer väl. Tids nog.

För er som inte hänger med. Jag har fattat ett stort beslut med mitt liv. Något som kommer ge stora följder men som samtidigt kommer göra mitt liv tusen gånger bättre. Bara att inget kommer kännas bättre just nu. Nu genomgår jag det värsta. Men det kommer vara värt det. Det vet jag. Och det har ni mina älskade lovat mig. Och för första gången på 3 år så tror jag på er. Tack för att ni ger mig styrkan att klara av det här.


You should see her, she's a beautiful piece of meat.



Bakom #LOVE så döljer sig en underbar tjej. Hon heter Vanessa. Hon är allt från en grym fotograf till ett kreativt modelejon. Och hon råkar dessutom vara en av mina bästa vänner. CHECK OUT HER BLOG. Klicka på bilden ovan för att komma dit.


Go tell your classes, go dig your graves.



Jag skulle göra allt för att sova vid din sida, en sista gång. Och bara höra dina andetag. Men det spelar ingen roll nu. För jag kommer ändå ligga vaken och undra varför.


In waves.


Full steam spacemachine.


Save the earth, It's the only planet with chocolate.



Kik: Juliaamb


Did I tell that the sun shines, wherever you go ?


Burning heart.



I don't have plans and schemes,
And I don't have hopes and dreams.
I don't have anything,
Since I don't have you.


Att släppa taget om något man hållt hårt om och att samtidigt lita på människor i ens närhet.



Jag visste att det inte skulle bli lätt att släppa taget om han. Men jag är tvungen nu för att jag vet att jag ändå bara kommer bli sårad på ett eller annat sätt i slut ändan. Men jag tänker stoppa detta nu innan det går för långt. För jag älskar honom ju mer jag träffar honom. Och ju mer jag är utan honom, desto mer vänjer jag mig vid ett vanligt liv. Det är skrattretande hur länge jag har dragit ut på det här. Hur länge jag hoppades på honom och trodde att det skulle funka. Nu spottar han orden rakt i ansiktet på mig. Orden som han velat säga i 3 år. Men som han bara visat genom handlingar. Han älskar inte mig som jag älskar honom. Men det gör inte så speciellt ont med tanke på att jag vet att han fortfarande kan vara min på fredag och lördags nätterna när det passar honom. Men jag vill inte ha det så längre. Jag vill ha mitt liv tillbaka. Vill spola tillbaka tiden till när allt började. Men jag antar att livet att lär dig något nytt och att man måste ta tacklingar för att slutligen kunna lägga ett mål. Dags för en förändring.

Det enda jobbiga just nu är att jag inte litar på mig själv tillräckligt mycket för att veta. Veta om jag kommer falla för frestelen igen eller om jag kommer klara mig som solo. När jag vet att han klänger på mina tjejkompisar och att han så gott som försöker förstöra allt för mig som han kommer åt. Jag saknar känslan av att kunna lita på folk i min närhet. Det har han tagit ifrån mig. Det spelar ingen roll hur mycket mina vänner försöker övertyga mig om det. För så fort någon gör något litet som skapar misstankar. Så släpper jag aldrig taget om det jag just uppfattat som ett hot. Ett hot mot det jag och han har. Jag är så trött på det här. Tänker bara strunta i allt nu. Tänker strunta i dom människor som behandlar mig fel. För jag har inte gjort något fel. Och att jag tycker så står jag för. Det blir en rad människor att släppa taget om. Och han står först på listan. I mitt liv finns det bara plats för verkliga vänner som bara vill mitt bästa. Inga som trycker ner mig eller försöker lära mig hur jag ska leva. Jag är inte med på det längre. Jag är den jag är och jag tänker inte ändra på mig eller ta något personligt bara för att jag haft lite otur med vänner och kärlek.


Louis Vuitton.





Fick en ny plånbok idag av, papi! Did I tell you that I love you? Thanks! ♥


I want you, Charlie Hunnam.




Work in progress. Denna ska även trashas och få lite nitar.


You will cry for me, just like I've cried for you.



Gammal bild.


Lilla Lovis




Asså den här tjejen, helt galen. Upptäckte henne igår, det var S som spelade 'Jag spottar aldrig ut' när vi skulle gå hem till han. Så var tvungen att kolla upp mer om henne. Blev riktigt förvånad faktiskt, på ett positivt sätt. Det behövs mer såna här tjejer inom svensk musik tycker jag!

Sing me to sleep.



Nya pjuck's.


Mina favoriter bland bloggar.


Emelie Eng.

Amanda Berg.

Fanny Lyckman.

Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar!

There's a limit to your love.



Guns N' Roses – Since I Don't Have You
Johnny Cash – Desperado
Nationalteatern – Ge mig mitt liv nu
Coldplay – Warning Sign
J. Geils Band – Centerfold
Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )
The Bernadottes – Jag hatar bara dig
Håkan Hellström – Det Är Så Jag Säger Det
Bloodhound Gang – The Bad Touch
Plura – Det hon vill ha
The Pogues – Fairytale Of New York
Janis Joplin – Me And Bobby McGee

- En salig blandning av sånt jag aldrig tröttnar på.
Gammalt som nytt, svenskt som icke svenskt.


Oh baby, It's a wild world.


Hembakade chokladmuffins, vitsippor och chokladpengar.

En av dom första sakerna jag ser när jag vaknar.

En minimalisk del av nagellacks samlingen.

Träffade herr Igelkotte förut. Han var väldigt skakis och andades tungt. Kände sig kanske hotad när jag satt typ 1 meter ifrån honom med min stora svarta kamera. Men jag var nog minst lika skakis. Kolla bara bildens oskärpa. Men han var så söt så han fick vara med ändå. Fniss.

- Allt som hände när jag kom hem efter en helt vanlig dag med tjejerna och fick tid över till att ta det lungt och njuta av allt omkring mig. Nu ska jag kolla lite S.O.A, sen ska jag soova. Imorgon blir det att dra sig till L.berg för att se Maskinen live. WOA.


Och någonstans så har jag alltid vetat att han kommer aldrig bli som du.




"Det var en gång då det var fest, och jag var med någon för att han påminde om dig. Men sen kom gryning. Så jag reste mig och gick ut genom dörren. Och jag gick genom den tidiga morgonen. Den rena, tidiga morgonen. Och jag visste inte varför jag gjorde så. Jag visste inte varför"

- Citerar älskade h.h


I'm better near to you.



Och helt plötsligt slog det mig hur ont allting gjorde. Det som gjorde mest ont var nog att inse. Det gjorde ont i hela min själ. För jag insåg att jag aldrig kommer kunna älska honom förrens jag släppt dig. Även fast han var viktig, så var du viktigare. Och det finns ingen annan utväg. Någon av oss två kommer bli sårad. Om inte båda. Men det lilla som jag får ut av dig, känns nästan tusen gånger mer än det jag känner för honom.

Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser. Och hundratusen röster skriker, efter något mer. Snälla säg det igen.


Be broken or be the breaker.



True love

Och tyvärr faller det mig i smaken, att du aldrig kommer till saken.





Sprang du runt på gator av sten med obeväpnade känslor, känslor du känt för mig. Du kunde ha ringt eller vad som helst. Åtminstonde känt något den stunden.



För jag kände varje steg du tog och varje andetag. Ständigt byte dina lungor ut syret till nya andhämtningar. Och jag kände varenda ett av dom. För det var mitt syre du andades den där varma Göteborgsnatten. Du visste bara inte om det. Du vet inget än. Men snart ska jag berätta för dig. När tiden är inne ska jag berätta för dig alla dom där sakerna jag aldrig sa när vi satt på din trappa. Först måste jag bara hitta rätt tillfälle. Det måste vara rakt på sak. Men samtidigt mjukt. Och man kan inte hitta varandra en varm och stressig natt i ett ljust vimmel. Ett vimmel som Göteborg. Det går inte. Det förstår du väl. Finaste älskade du.


RSS 2.0